УКР РУС

"Всі говорять, що ми цю гру здали": Несмачний пригадав, як Динамо втратило 200 тисяч доларів

2 квітня 2020 Читать на русском

Легенда Динамо та збірної України Андрій Несмачний пригадав, як свого часу гравці Динамо могли непогано заробити.

"У 2011-му Динамо грало з Іллічівцем (нині Маріуполь – прим.). У першому таймі ми вели 2:0, а в підсумку поступились 2:3. Я тоді перший тайм зіграв. Був у команді. Знаю, як грати в Маріуполі, яка там атмосфера.

"Казали, що я Суркіса обізвав сатаною": Несмачний пояснив свою епічну фразу про причини завершення кар'єри

Ми тоді почали грати на утримання, тому що 2:0 – пристойний гандикап. А потім просто втратили свою нитку гри. Іллічівець раз забив, два, а тоді вони "насіли" і забили третій гол.

Всі говорять, що ми цю гру здали. Тоді був Севастополь, який вилетів через цей матч. Маріуш Лєвандовскі дзвонив і говорив, що нам дадуть 200 тисяч доларів на команду, якщо обіграємо Іллічівець. Тож тепер нехай той, хто говорить, що ми здали гру, знає, що ми могли на цьому матчі заробити. Ніхто не здавав, так вийшло просто", – сказав Несмачний в інтерв'ю YouTube-каналу Бомбардир.

Нагадаємо, Андрій – вихованець сімферопольського футболу. Професіональну кар'єру футболіста розпочав у 1997 році в київському Динамо, де й повісив бутси на цвях у 2011-му. З "біло-синіми" шість разів вигравав золото національного чемпіонату та здобув п'ять Кубків України.

Посмертна спадщина Лобановського для Моурінью, а Шева – прототип Мбаппе. Як Динамо двічі осоромило Барселону в 1997-му