УКР РУС

"Всі думки про війну": вінгер Динамо оцінив силу Фенербахче перед дуеллю з киянами

17 червня 2022 Читать на русском

Півзахисник "біло-синіх" Денис Антюх поділився емоціями від повернення до Києва та очікуванням від протистояння з Фенербахче у кваліфікації Ліги чемпіонів.

"Коли розпочався збір національної команди ми з дружиною та дитиною повернулись до України. Були весь цей час разом із батьками в Охтирці. З ними все добре. Але ситуація важка – кожен день обстрілюють прикордонні території. Місто повністю зруйноване після бомбардувань. У той час, що ми там були, було більш-менш спокійно.

Луческу надав збірникам Динамо десятиденні канікули – гравці приєднаються до команди вже у Швейцарії

Батьки не хочуть кудись переїжджати. Люди їхнього віку взагалі нікуди не хочуть їхати зі своїх домівок. Вони кажуть, що це їхній дім, тож чому вони мають кудись їхати.

Щодо планів команди на найближчі дні... Сьогодні ввечері тренування. Завтра медогляд у другої групи і буде вже два тренування. Поки будемо готуватися в Києві, а потім тренерський штаб має оголосити що і як.

Фенербахче дуже хороша команда. Пам’ятаю, як ми з ними грали товариський матч минулого літа. У Туреччині сильний чемпіонат, всі команди хорошого рівня.

Зараз всі думки про війну, про долю країни. Важко переключатися. Ми робимо те, що вміємо – граємо в футбол, допомагаємо армії", – цитує Антюха офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, під час підготовки до матчів 2-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів проти Фенербахче, який відбудеться 19 липня, кияни проведуть декілька спарингів. Нараз відомі 2 суперники: 26 червня "біло-сині" зіграють зі швейцарським Івердон-Спорт, а за три дні – з Лозанною Спорт.

Росія напала на Україну: Маліновський має неоднозначне виправдання росіянам, трансфери українських збірників (LIVE)