УКР РУС

Все закінчилося бійкою. "Удінезе" - "Лаціо" - 2:0. ВІДЕО

30 квітня 2012 Читать на русском

Інтрига за третє місце, яке дає путівку в Лігу чемпіонів неабияка. Одразу чотири команди мають однакові шанси завершити чемпіонат на заповітному місці. А склалася така ситуація після перемоги "Удінезе" над "Лаціо".

Що для “орлів” головне у цьому матчі не пропустити, стало зрозуміло вже зі стартових хвилин. Едо Рейя випустив абсолютно захисний склад. До певного часу їм це вдавалося доволі непогано, хоча більша заслуга в цьому голкіпера римлян Федеріко Маркетті.

Він зберігав свої ворота на замку до 69-ї хвилини. Саме тоді Антоніо ді Натале після передачі з флангу зумів відкрити рахунок у матчі. Цей гол став вже одинадцятим для капітана “Удінезе” у ворота “Лаціо”.

Римлянам вже було нічого втрачати, тож вони пішли усією командою вперед, однак через це дуже часто пропускали контратаки. Остання з них таки завершилася голом - Перейра переправляв м'яча вже у порожні ворота.

Після цього гравцям “Лаціо” щось дуже не сподобалося у діях арбітра. Що саме? Напевне про це дізнаємось згодом, проте сутичка на полі була неабияка. У підсумку червона для Діаса та жовта для Скалоні і фінальний свисток, плюс можливість тривалої дискваліфікації за поштовх у виконанні воротаря Маркетті арбітра, кулаком у спину. Якщо до цього додати ще дві вимушені заміни Матузалема та Бьяви, можна припустити, що серед четвірки претендентів найгірші шанси на "золоту" (у плані перспективи Ліги чемпіонів) бронзу саме в римлян.

Детальніше ж про матч Вам розповість онлайн-трансляція “Удінезе” - “Мілан”.

"Удінезе" - "Лаціо" - 2:0 (0:0)

Голи: ді Натале, 69, Перейра, 90+3

Попередження: Абді, 24, Фабріні, 39, Пінці, 45+2, ді Натале, 74, Бенатіа, 83 - Матузалем, 20, Цана, 51, Скалоні, 90+5