УКР РУС

Серія А: Впевнені перемоги Інтера та Мілана, поразка Беневенто, Лаціо не переміг новачка

20 серпня 2017 Читать на русском

У 1 турі Серії А перемоги здобули Інтер, Мілан, Сампдорія К’єво. Сассуоло, Торіно та Лаціо свої матчі завершили внічию.

Болонья при доволі рівній грі вдома не перемогла міцний Торіно. Белотті відкладає свої голи на потім. У 2 турі "бики" Михайловіча зіграють проти Сассуоло.

Інтер розгромив Фіорентину. "Фіалки", за яких в старті вийшло кілька новачків, не поступалися супернику за кількістю ударів, однак клас Інтера виявився вищим. Борха Валеро завдяки голам Ікарді та Перішича перемагає свою колишню команду. В наступному турі хлопці Спалетті зійдуться в битві проти Роми!

Минулого сезону Кротоне дивовижним чином врятувався від вильоту. В старті матчу арбітр після перегляду відеоповтору вилучив Чеккеріні та призначив пенальті. В більшості Мілан без проблем розгромив клуб з півдня Італії. Чудово проявив себе 19-річний нападник Кутроне: в активі Патріка гол та результативний пас.

Лаціо не переміг новачка чемпіонату. "Орли" били по воротах Гоміса 23 рази (13 у площину!), але все було марно. Наступним суперником володаря Суперкубка Італії значиться К’єво.

Абсолютний дебютант Серії А, Беневенто, мінімально програв Сампдорії. "Відьми" забили першими, але дубль досвідченого Квальярелли не залишив Беневенто шансів на успіх.

Сассуоло та Дженоа не виявили дужчого. Голкіпер "грифонів" Перін, який залікував травму, відстояв на нуль.

Клуб з Верони на виїзді здолав Удінезе – 2:1. К’єво тричі влучав у площину чужих воріт, забивши двічі – пристойна результативність.

Чемпіонат Італії 2017/18, 1 тур

Болонья – Торіно – 1:1

Голи: Ді Франческо, 27 – Льяїч, 34

Інтер – Фіорентина – 3:0

Голи: Ікарді, 6, пен, 15, Перішич, 79

Кротоне – Мілан – 0:3

Голи: Кессьє, 6, пен, Кутроне, 18, Сусо, 24

Вилучення: Чеккеріні, 4

Лаціо – СПАЛ – 0:0

Сампдорія – Беневенто – 2:1

Голи: Квальярелла, 39, 54 – Чічіретті, 15

Сассуоло – Дженоа – 0:0

Удінезе – К’єво – 1:2

Голи: Теро, 37 – Інглезе, 15, Бірса, 54