УКР РУС

Роналду вперше за 9 років може щось зробити заради повернення у Манчестер Юнайтед, – журналіст

16 січня 2018 Читать на русском

Відомий іспанський журналіст Гільєм Балаге розповів про можливе повернення лідера Реала Кріштіану Роналду в Манчестер Юнайтед.

"Кожен раз, коли Кріштіану Роналду та Манчестер Юнайтед є в одному реченні, британська преса збуджується. Всі починають обговорювати повернення Кріштіану, коли з'являється така інформація. Схоже на те, що Роналду готовий покинути Реал. В Англії одразу аналізують, як може відбутись повернення португальця в МЮ.

Роналду хоче перейти в Манчестер Юнайтед, – AS

Реал хотів би, щоб ПСЖ та англійські клуби влаштували війну за володаря "Золотого м'яча". Однак насправді все може вийти не так.

Манчестер перебуває у делікатній ситуації щодо Роналду. Вони знають, що йому 33 роки, що він вимагав зарплатню 50 млн євро за рік чистими, як і у Мессі, що Реал попросить за нього 100 млн євро. Все це робить трансфер Роналду складною угодою.

Реал готовий обміняти Роналду на Неймара, – El Larguero

Більше того, МЮ не може проігнорувати Роналду, якщо він справді буде виставлений на трансфер. Адже власники клубу пообіцяли битись за найкращих гравців світу. У той же час якщо МЮ продемонструє свою зацікавленість, то спровокує некотрольоване цунамі у пресі. Клуб хотів би сидіти "на трибунах" та лише спостерігати за цим "цирком".

Манчестер Юнайтед кілька разів розглядав повернення Кріштіану, але це перший раз за 9 років, коли Реал та сам гравець можуть щось зробити для трансферу", – цитує Балаге AS.