УКР РУС

Вперше в Україні голкіпер розробив воротарські рукавиці

25 листопада 2016 Читать на русском

Воротар "Іллічівця" Рустам Худжамов став першим футболістом в Україні, який долучився до розробки воротарських рукавичок.

Нещодавно Рустам Худжамов на своїй сторінці у Instagram повідомив про реалізацію проекту, результатом якого стали нові воротарські рукавиці Brave GK. Їх розробка тривала цілий рік, а допомагав йому в цьому екс-воротар "Геліоса" Андрій Бричко.

У коментарі "Футбол 24", Рустам Худжамов розказав про їхнє створення та концепцію:

"Ця ідея виникала давно. Звернув увагу на розробку рукавиць, бо хто як не я, воротар, розбирається у цьому. Хоча я, звичайно, людина вибаглива в цьому плані. Часто буває, що зовні рукавичка виглядає ідеальною, але я знаходив, до чого причепитись.

Намагались зібрати все найцікавіше в наших рукавицях, зробити їх довговічними. Є упереджена думка, що все, що робиться в Україні – не дуже високої якості. І ми намагаємось це змінити, щоб воротарі грали в українських рукавицях.

Сама концепція така, щоб рукавиці були надійними, при будь-якій погоді добре тримали м’яч, щоб воротарі не задумувалися про те, як вони ловлять м’яч, а вони робили це.

Ще один бразилець "Шахтаря" заговорив про бажання грати у збірній України

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу