УКР РУС

"Вовки" приймають "Баварію", а Кльопа лікуватимуть у Леверкузені. Анонс 18 туру Бундеcліги

30 січня 2015 Читать на русском

На старті другого кола відбудеться одразу декілька принципових протистоянь.

"Вольфсбурґ" - "Баварія"
Ще ніколи в історії Бундесліги команда після стартових 17 турів найменше в історії Бундесліги пропустила (4 голи) та здобула різницю голів 41:4. Мова звісно про гостей матчу-вікриття першого туру другого кола.

"Вовкам", незважаючи на другу сходинку, буде важко. Господарям хіба що сподіватися на якість закономірності: наприклад, поставити у склад Налдо. Бразилець тричі перемагав "Баварію" і забив їй три голи.

Є й такий фартовий у "Баварії". Томас Мюллєр виграв 9 із 10 ігор проти "Вольфсбурґа" (лише одна нічия), у яких забив 6 голів.

"Майнц" - "Падерборн"
Новачок спочатку здивував, а потім, напевне, забракло сил. Також "Падерборн" не використовує багато своїх нагод. Сподіватися хіба що на форварда Штефана Кучке, який у принципі вміє забивати, проте йому останнім часом не таланило. Є й у господарів гроза воріт - Сіндзі Оказакі. Японець забив за останній період вже вісім голів і на його рахунку перший пропущений гол "Падерборном" у Бундеслізі.
    
"Штутгарт" - "Борусія М"
Зустрічається п'ятнадцята та четверта команда за підсумками першого кола. Зрозуміло, що "швабам" кортить якнайвище підлізти у турнірній таблиці. У "лошаків" завдання також непросте - втриматися у четвірці, аби мати шанс зіграти у Лізі чемпіонів. Хоч і між командами у турнірній таблиці помістились 10 команд, їх розділяє якихось 10 очок. Перемога господарів - суттєвий крок угору гарантований.


 
"Шальке" - "Гановер"
П'яті "кобальтові" проти восьмих "96-их". Обидві команди борються за Лігу чемпіонів. Їх розділяє лише три очка, тож у цьому поєдинку розігрують шість очок. Господарі можуть сподіватися на талан Класа-Яна Хюнтелара, який забив у трьох із чотирьох останніх ігор з "Гановером". З голландцем у складі "кобальтові" дві останні домашні гри з "Гановером" виграли.

Є й у складі гостей гроза для "Шальке". Хоселу у трьох останніх матчах з леверкузенським клубом забив три голи. Його удар у першому колі приніс "Гановеру" перемогу з рахунком 2:1.

"Фрайбурґ" - "Айнтрахт"
Аутсайдера та дев'ятий "Айнтрахт" розділяє 8 очок. "Фрайбруг" у січні придбав Нільса Петерсена, який прагне довести свою здатність забивати голи. Крім того, господарям потрібна і загартована міць. Наприклад, чех Владімір Даріда подбав про перші дві перемоги "Фрайбурґа" у сезоні проти "Кельна" та "Шальке".

"Гамбурґ" - "Кельн"
Вічний Бундеслігіст лише завдяки кращій різниці голів посідає за підсумками першого кола 14 сходинку. Якщо брати до уваги лише очки, то "Гамбурґ" на рівних з "Вердером", який опинився на перехідному місці. До одинадцятого "Кельна" "Гамбурґу" лише перемогою подати - різниця два очка. Принципове і цікаве протистояння.

"Байєр" - "Борусія Д"
Якщо на цей матч надумав завітати наставник чемпіонів світу, то варто його переглянути. "Фармацевтам" слід утримувати третю позицію від трьох переслідувачів, у яких на одне очко менше. Може обігнати "фармацевтів" ще один - "Хофенхайм". У "джмелів" завдання - оговтатись від ганьби першого кола (передостаннє місце) та вилізти з дна. Виконанню другої частини завдання заважатиме травмована психіка, яку вдасться відновити хіба що за допомогою гіпнозу, як каже наставник команди Юрґен Кльоп.


 
"Вердер" - "Герта"
Перемога підопічних Віктора Скрипника одразу піднесе їх за сприятливих обставин у середину турнірної таблиці. Зараз "зелено-білі" перебувають на передостанній сходинці. Столична команда, натомість, втекла від "музикантів" лише на одне очко (13 місце). Запорукою успіху господарів матчу може стати Клеменс Фріц, з яким "Вердер" виграв 10 із 13 матчів проти "Герти". З іншого боку, наставник "Герти" Йос Люхукай програв лише одну зі своїх семи ігор проти бременського клубу.

"Ауґсбурґ" - "Хофенхайм"
"Ауґсбурґ" придбав П'єра-Еміля Хойберґа, який у першому колі зіграв за "Баварію" лише 285 хвилин. "Хочу здобути у другому колі досвід", - каже 19-річний данський півзахисник. Все ж господарям запоруку успіху слід шукати в Рагнарі Клавані, з яким "Ауґсбурґ" програв лише одну гру з чотирьох. У гостей є Адам Шалай, який забив у 5 іграх "Ауґсбурґу" 5 голів.