УКР РУС

Вотсон вийшов і забив - Кубок Англії їде в Чемпіоншип! "Ман Сіті" - "Віган" - 0:1. ВІДЕО

11 травня 2013 Читать на русском

На стадіоні, на якому пройде фінал Ліги чемпіонів, сьогодні бились найкращі кубкові бійці Англії цього сезону - у найстарішому кубковому турнірі Європи! Кубок Англії приніс "Вігану" удар джокера - Бена Вотсона.

Фаворит, звісно, відомий був заздалегідь і це зовсім не "Віган", близький до вильоту з АПЛ. Але на шляху до Вемблі завжди трапляється чимало несподіванок, а у фіналі на Туманному Альбіоні завжди є місце для подвигу. Тож не варто було поспішати з висновками. Як виявилось, таки дійсно не варто.

Якщо у першій половині поля тиснули більше номінальні господарі, а у "Вігана" у поті чола працював воротар Жоель Роблес, то по перерві ситуація різко змінилась. У складі команди Мартінеса відзначимо лівого крайнього захисника Еспіносу, який невтомно бігав в атаку підтримувати зусилля трьох партнерів. Так, так, команда, яка однією ногою в Чемпіоншипі, виставила проти віце-чемпіона тріо форвардів - Макманаман, Коне, Мелоні. Усі вони добряче затероризували Харта у другому таймі, що для "Сіті" виявилось абсолютно неочікуваним сюжетом.

Але Шон Мелоні з Каллумом Макманаманом свої шанси змарнували, хоча були і удари з кількох метрів, і влучання в поперечину, а ось Бен Вотсон став героєм. Рудий англійський півзахисник, що вийшов за 9 хвилин до кінця гри, вистрибнув вище за всіх і ефектно поклав м'яч у сітку.

0:1 - "Віган" уперше у фіналі Кубка Англії і відразу ж бере трофей! Шкода, якщо ця цікава комбінаційна команда таки залишить Прем'єр-лігу, але внизу з таким малюнком вони надовго не повинні затриматись.

Про всі подробиці фіналу Кубка Англії розповість онлайн-трансляція "Ман Сіті" - "Віган".

"Ман Сіті" - "Віган".  0:1 (0:0)

Гол: Вотсон, 90+1

Попередження: Сабалета, 60, Настасіч, 75, Баррі, 87, - Жоель Роблес, 90+2

Вилучення: Сабалета, 84 (друга жовта)

Манчестер Сіті": Харт, Кліші, Настасіч, Компані, Сабалета, Баррі (Джеко, 90+1), Насрі (Мілнер, 55), Сілва, Яя Туре, Агуеро, Тевес (Родвелл, 69)

Запасні: Пантілімон, Коларов, Лескотт, Гарсія, Родвелл, Мілнер, Джеко

Віган: Роблес, Бойс, Алькарас, Шарнер, Гомес (Вотсон, 81), Макартур, Еспіноса, Маккарті, Мелоні, Макманаман, Коне

Запасні: Аль-Хабсі, Колдвелл, Вотсон, Енрікес, Ді Санто