УКР РУС

"Ворсклі цікавий Лєднєв та ще багато хто": Скрипник окреслив трансферні плани полтавців

26 червня 2023 Читать на русском

Головний тренер "зелено-білих" Віктор Скрипник розповів про можливе підсилення команди.

"Як я оціню трансферну політику Ворскли? Сефері забив 13 м'ячів. Так, багато з пенальті, але їх також треба забити. Цей футболіст вміє робити різницю на полі та є гравцем своєї національної збірної.

Ворскла офіційно відпустила провального форварда у чемпіонат Південної Кореї

У нас є бразилець Феліпе. Раніше він переніс важку травму. Ми запросили його на умови, які може собі дозволили Ворскла. Коли він у формі та добре себе почуває, то додає нашій грі багато якості. Я на нього розраховую у майбутньому. Про Ібрахіма Кане говорити щось буде зайвим. Усі знають цього гравця та його сильні якості.

Також у нас є 21-річний захисник Лукас Рамірес. Він має усі дані, аби вирости у сильного футболіста. Він взагалі ще міг грати за дубль, проте виступає за першу команду та складає хорошу конкуренцію для наших основних центральних захисників Володимира Чеснакова та Сергія Яворського. Ще на цю позицію у нас є молодий Хрипчук, якому 19 років.

Щодо Яворського... По-перше, роки беруть своє. По-друге, йому зробили операцію на коліні. Останні тижні він із нами вже не тренувався. Будемо збиратися та розмовляти. Наскільки я знаю, в нього ще є бажання грати у футбол.

Якщо ми матимемо можливість запросити гравців кращих, аніж ми маємо зараз, то обов'язково будемо це робити. Завжди хочеться придбати одного захисника, одного півзахисника та одного нападника.

Нам дійсно цікавий Лєднєв та ще багато хто. Інше питання, чи зможемо у фінансовому плані дозволили собі запросити того чи іншого гравця. Якщо це складеться, то я буду тільки радий. Справа ще в тому, що не лише Ворскла хоче підсилитися. На хороших футболістів претендує половина клубів УПЛ. І в них також різні можливості. Будемо намагатися та боротися", – сказав Скрипник в інтерв'ю виданню Український футбол.

Нагадаємо, у січні Лєднєв повернувся в Динамо з оренди у Фехерварі, і одразу ж травмувався, отримавши перелом гомілки. У другій частині сезону 25-річний футболіст не провів жодного матчу за першу команду киян. Раніше повідомлялось, що Лєднєвим також цікавиться Зоря.

Динамо вийшло з відпустки – перша група гравців проходить планове медобстеження