УКР РУС

Ворскла здолала Жальгіріс у спарингу

10 лютого 2018 Читать на русском

У другому контрольному матчі суботи полтавці зуміли перемогти литовський Жальгіріс завдяки голам Олександра Кобахідзе та Павла Ребенка ще в першому таймі.

Товариські матчі
завершено
-

Ворскла активно розпочала матч і вже на 13-й хвилині матчу Кобахідзе зміг вразити ворота вільнюського клубу в атаці другим темпом. Щоправда, через сім хвилин тоголезець Серж Ньюадзі відновив рівновагу. Далі відразу кілька нагод змарнував форвард полтавців Юрій Коломоєць – не зумів скористатися помилкою голкіпера, який необачно вибив м'яч і не зміг точно пробити після розіграшу штрафного удару. Та ще до перерви вивів полтавців уперед Павло Ребенок. Після комбінації Кулача та Шарпара хавбек зумів влучити у ворота з гострого кута.

У другому таймі Ворскла трохи підсіла, але мала свої нагоди збільшити перевагу. Мали моменти і гравці Жальгіріса, та жодній із команд більше відзначитися так і не вдалося.

Склад Ворскли: Шуст (Ткаченко, 65), Сапай (Одарюк, 85), Чижов, Даллку, Пердута, Ребенок, Чеснаков, Шарпар (Скляр, 70), Кобахідзе, Кулач, Коломоєць.

Контрольний поєдинок

Ворскла – Жальгіріс – 2:1

Голи: Кобахідзе, 13, Ребенок, 41 – Ньюадзі, 20