УКР РУС

Ворскла та Сталь можуть поплатитися за борги очками, – юрист

29 березня 2018 Читать на русском

Головний юрист Всеукраїнської Асоціації футболістів-професіоналів Юрій Юрченко вважає, що наслідки через невиплату полтавською Ворсклою та кам'янською Сталлю боргів із зарплати будуть дуже серйозними.

"Ця справа може далеко зайти. Ворскла та Сталь насправді грають із вогнем. Якщо з боргами клуби не розрахуються, то на них можуть чекати серйозні санкції нефінансового впливу: зняття очок або навіть пониження в класі. Позиція УЄФА в таких питаннях є безкомпромісною – до змагань клуби, які мають заборгованості перед футболістами, не повинні допускатися", – розповів Юрченко в коментарі Sport.ua.

"Не робіть бучу в стакані води". Віце-президент Ворскли – про заборгованості полтавського клубу

Раніше стало відомо, що Ворскла заборгувала тренерам за 15 місяців, а також примусово знизила суму боргу на 30 %. Напередодні повідомлялося, Сталь може бути позбавлена атестату, а Ворскла – недопущена до єврокубків через борги перед колишніми футболістами, які клуби не гасять упродовж тривалого часу.

Відзначимо, що полтавська Ворскла іде на четвертому місці в УПЛ та претендує на вихід у єврокубки за підсумками сезону 2017/18. Кам'янська Сталь бореться за виживання та перебуває в зоні перехідних матчів за право грати в Прем'єр-лізі.