УКР РУС

"Ворскла" підозрює банк "Фінанси і Кредит" у фальсифікаціях документів

23 грудня 2016 Читать на русском

В Господарському суді Полтавської області продовжився розгляд справи за позовом банку "Фінанси і Кредит" до футбольного клубу "Ворскла".

Представник відповідача виніс на розгляд суду два клопотання. Перше клопотання стосувалося необхідності проведення економічної експертизи розрахунку заборгованості, адже дані позивача і відповідача не збігаються на 423 долари. Після заслуховування думок сторін суд відхилив проведення економічної експертизи.

Друге клопотання, оголошене юристом "Ворскли" Артуром Грицюком, спричинило несподіваний поворот у справі. Воно стосувалося проведення почеркознавчої експертизи банківських документів ПАТ "Фінанси і Кредит", у яких ТОВ "ФК "Ворскла" визнається пов’язаною особою. Зокрема, на документах банку, поданих в червні і вересні 2015 року, містяться абсолютно різні на вигляд підписи голови правління.

"При співставленні даних протоколів і витягів до них можна, навіть не будучи експертом, прийти до висновку, що вони підписані іншою особою. Ми припускаємо, що вони підписані іншою особою. Витяги до протоколів від 15 червня ніким не підписані, а витяг від 1 вересня, який міститься в матеріалах справи, підписаний уповноваженою особою банку. Тобто, на нашу думку, зацікавленою особою. Інших доказів, що ми є пов’язаною особою, банк не надав", – розповів юрист "Ворскли" Артур Грицюк.

Юрист "Ворскли" попросив суд призначити почеркознавчу експертизу і це клопотання було задоволене.

Нагадаємо, що банк "Фінанси і Кредит" хоче стягнути з "Ворскли" майже п'ять мільйонів гривень.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу