УКР РУС

"Ворскла" несподівано поступилась "Локомотиві" та вилетіла з Ліги Європи

4 серпня 2016 Читать на русском

"Ворскла" в рамках 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи поступилася вдома загребській "Локомотиві" з рахунком 2:3.

У складі "Ворскли" відзначився Чеснаков, а автогол на свій рахунок записав Періч, який згодом, долучившись до Бочкая та Фіоліча, став автором одного з трьох голів "Локомотиви".

Хорвати шокували полтавців забитим голом вже на 1-й хвилині гри. Під час швидкої контратаки "Локомотиви" Бочкай, отримавши передачу від Чоріча, з лівого флангу увірвався в штрафний майданчик "Ворскли" та влучно пробив у дальній кут.

Після пропущенного м'яча підопічні Сачка взяли в облогу карний майданчик гостей та створили декілька класних нагод, щоб зрівняти рахунок. Спочатку загребців виручив голкіпер після підступного удару Кобахідзе у ближній кут, а згодом вже на боці "Локомотиви" була поперечка, прийнявши на себе постріл Дитятьєва головою. Ну а кульмінацією фатального невезіння "ворсклян" став нереалізований пенальті від Хльобаса, який не зумів переграти Загораца.

У дебюті другої половини гри "Ворскла" зуміла зрівняти рахунок, коли Періч зрізав м'яч у сітку власних воріт після прострілу Кобахідзе. Однак, розвинути свій успіх полтавці не спромоглись, ба більше, пропустили від хорватів ще два голи. Фіоліч розкішним дальнім пострілом знову вивів "Локомотиву" вперед, а Періч ударом головою закріпив перевагу загребської команди.

До честі полтавців, вони не опустили руки та зуміли відіграти один м'яч. Чеснаков вийшов на побачення із Загорацом та впевнено обіграв хорватського голкіпера.

Відтак, "Ворскла" після нічиєї у першій грі (0:0) покидає Лігу Європи вже на стадії 3-го раунду, поступившись за сумою двох матчів 2:3.

Ліга Європи. Кваліфікація, 3-й раунд

"Ворскла" – "Локомотива" – 2:3 ВІДЕО

Гол: Періч, 49 (автогол), Чеснаков, 76 – Бочкай, 1, Фіоліч, 53, Періч, 64

На 45+1 хвилині Хльобас не реалізував пенальті