УКР РУС

"Ворскла" мінімально перемогла "Волинь"

5 травня 2017 Читать на русском

У 28 турі УПЛ полтавчани на "Авангарді" здолала команду Віталія Кварцяного – 1:0. Забитим м'ячем відзначився Сергій Мякушко.

Нинішня оборона "Волині" навіть в оптимальному складі не виглядає еталоном надійності, а на матч проти "Ворскли" Віталій Кварцяний не міг розраховувати на досвідченого Міху Горопевшека. Пропускав матч і травмований "хрестоносець" Сергій Петров. До стартового складу полтавчан потрапив раніше травмований Володимир Чеснаков.

Рахунок відкрили гості: Мякушко вдало пробив з гострого кута – Віталій Неділько явно не очікував такого підступного удару. Тренер лучан посадив на "банку" Андрія Ляшенка та випустив швидкого Задерецького. За кілька секунд до свистка на перерву Мякушко ледве не оформив дубль. До слова, перший тайм ультрас "Волині" проігнорували, повісивши на "17" секторі банер: "Без нас ви – ніхто".

Посеред другого тайму Неділько врятував господарів після потужного пострілу від Одарюка. Після цього моменту Герасимюк виконав штрафний удар. Шуст парирував, але відбив сферу на голову свіжому Ільницькому. Молодий півзахисник влучив в стійку!

Фінальний свисток Іванова зафіксував мінімальну перемогу "зелених". "Волинь" з 13 балами лишається на останньому місці. "Ворскла" набирає 34 очки. В 29 турі "хрестоносці" на рідному "Авангарді" зіграють проти "Сталі". Команда Василя Сачка зустрічатиме "Зірку".

Чемпіонат України, 28 тур (друга група)

"Волинь" – "Ворскла" – 0:1

Гол: Мякушко, 24

Турнірна таблиця УПЛ