УКР РУС

Дніпро поступився Ворсклі та вилетів з УПЛ

27 травня 2017 Читать на русском

У 31 турі УПЛ полтавці вдома обіграли дніпровців (1:0).

Дебютний момент виник у середині першого тайму, коли Пердута обігрався з Ребенком та виконав навіс на Хльобаса, а той у дотик пробив над поперечиною. Згодом Дмитро мав ще одну гольову можливість, однак його удар під дальню стійку виявився невлучним. Гості відповіли безпосередньо перед перервою – Чеберко прорвався по лівій бровці, після чого прострілив уздовж воріт. Кочергін набігав під удар, але дивом не влучив у площину.

Перша половина зустрічі зафіксувала нічию, а на старті другої Ворскла вийшла вперед. Швидка атака через центр завершилася проривом Шарпара та ударом у дальню стійку, від якої "круглий" залетів у сітку. Після цього Дніпро намагався відігратися, посилюючи тиск на ворота Шуста. Втім, небезпека знову виникла на протилежному кінці поля. Хороша контратака полтавців за участю Ребенка та Хльобаса ледь не стала результативною. Перший гарно закинув, а другий трішки не влучив у ближній кут.

Ворскла до фінального свистка без особливих проблем втримала перемогу, завдяки чому з 41 очком зберегла за собою лідерство у другій групі чемпіонату. Дніпро з 22 балами залишився на передостанньому місці та втратив математичні шанси на порятунок, однак для дніпровської команди турнірне становище, схоже, не має значення.

Україна. УПЛ, 31 тур

Ворскла – Дніпро – 1:0

Гол: Шарпар, 49

Турнірна таблиця УПЛ