УКР РУС

"Ворскла" - "Волинь". 1 тур УПЛ. Анонс

18 липня 2015 Читать на русском

Полтавська "Ворскла" та луцька "Волинь" замикатимуть програму другого ігрового дня стартового туру УПЛ.

17 липня, 19:30. Полтава, стадіон імені О. Бутовського. Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн трансляція на сайті "Футбол 24"

Арбітр матчу: Березка Сергій

Луцька "Волинь" готувалася до нового сезону в умовах повної секретності та відсутності будь-якої публічної інформації. Відомо, що підопічні Віталія Кварцяного провели навчально-тренувальні збори у Туреччині, але з ким встигли зіграти залишається загадкою. Також команда вирішила не розповідати про свої дії на трансферному ринку, втім приховати бойкот Бабатунде, Матея та Жуніча керівництву команди все ж не вдалося. Відтак, швидше за все, що у новому сезоні деяких із цих виконавців ми не побачимо у складі "хрестоносців".

До останнього моменту майже нічого не було відомо про новачків клубу. Однак з’явилася інформація, що у команду прийшло кілька виконавців із величезним досвідом в УПЛ та єврокубках. Мова йде про Сергія Кравченка та Анатолія Діденка. Це гвардійці чемпіонату України, що без сумнівів стануть ключовими деталями у механізмі Віталія Кварцяного, який, сподіватимемося, цього року порадує ще видовищнішою грою.

Щодо "Ворскли", то тут все менш-більш стабільно. Найбільш гучна новина – це прихід у команду Младена Бартуловіча, на фоні якого трансфер Олексія Дитятьєва із "Олімпіка" виглядав звичайною подією. Натомість полтавчани втратили надцінного Дениса Дедечка, який поїхав на заробітки у казахську "Астану". Зважаючи на це можна очікувати, що у новому сезоні ми побачмо майже усі відомі обличчя "Ворскли". Також можна зробити висновок, що Василь Сачко багато уваги приділяє молоді, яку поступово підтягуватиме до основної команди, що також є важливим чинником у теперішніх складних економічних умовах.

Нагадаємо, що міжсезонні збори полтавці активно провели у Словенії, де "Ворскла" готувалася до нового чемпіонату та єврокубків. Вчора стало відомо, що команда Василя Сачка зіграє із переможцем пари "Дачія"\"Жиліна", тому сьогоднішній матч частково буде спрямований саме на підготовку до Ліги Європи. Позаяк "Ворскла" зараз перебуває далеко від оптимальних кондицій, головне – це поступово набирати хорошу фізичну форму, а не рвати під собою землю із перших матчів. У такому випадку через два тижні "зелено-білі" зможуть продемонструвати хорошу та злагоджену гру у матчі із молдаванами чи словаками.   

Статистика матчів між суперниками:
Всього – вісімнадцять: +5 =7 -6

Орієнтовані склади команд

"Волинь": Неділько – Гуменюк, Шабанов, Польовий, Жуніч – Політило, Кравченко – Кобахідзе, Мемешев, Матей  – Козьбан.

"Ворскла": Богуш – Сімінін, Дитятьєв , Даллку, Є.Ткачук - Чеснаков, Скляр – Турсунов, Бартуловіч, Громов - Шиндер 

Думаєш, що розумієшся на футболі? Вгадай рахунок цього матчу і вигравай призи.

Юрій Шутка, Футбол 24