УКР РУС

"Ворскла" – "Сталь" та ще один суботній матч 27-го туру УПЛ. Анонс

29 квітня 2017 Читать на русском
Автор: Сергій Горбаченко

"Футбол 24" представляє анонс суботніх матчів 27-го туру української Прем'єр-ліги, в рамках якого відбудуться наступні зустрічі: "Зірка" – "Карпати", "Ворскла" – "Сталь".

"Зірка" – "Карпати"

29 квітня. 14:00. Кропивницький. Стадіон "Зірка"

Головний арбітр: Сергій Березка

Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

В суботу в УПЛ буде зіграно 2 матчі між командами групи 2. Перший поєдинок о 14:00 проведуть між собою кропивницька "Зірка" і львівські "Карпати". Підопічні Романа Монарьова будуть намагатися реабілітуватися перед власними вболівальниками за поразку в минулому турі в матчі проти "Сталі" (0:1). Кропивницька команда попередні два тури догравала в меншості через симуляцію своїх атакувальних гравців. Через симуляцію у матчі проти "Сталі" поєдинок проти "Карпат" пропустить форвард "Зірки" Адерінсола Есеола.

"Зірка" в нинішньому сезоні вже за великим рахунком не має жодних турнірних завдань, в той час як львівські "Карпати" ще продовжують знаходитись на відстані двох перемог від небезпечної зони. Команда Олега Дулуба востаннє цього сезону зустрічалась з "Зіркою" ще у грудні 2016-го року. Тоді команда Монарьова здобула результативну перемогу 3:2, а керманич "левів" Олег Дулуб був дуже засмучений і назвав ту гру найгіршою грою своєї команди під його керівництвом. Напевне, що "Карпати" будуть грати з величезною мотивацією довести, що результат попередньої зустрічі був помилковим.

Орієнтовні склади команд

"Зірка": Паст – Драченко, Фатєєв, Перейра, Бацула, Полегенько – Щедрий, Жуков, Медейрос, Чічіков – Білоног

"Карпати": Боровик – Матвієнко, Дитятьєв, Нестеров, Лобай, Зубейко – Вербний, Кльоц, Худоб’як, Ксьонз – Гладкий

"Ворскла" – "Сталь"

29 квітня. 17:00. Полтава. Стадіон "Ворскла" імені Олексія Бутовського

Головний арбітр: Іван Бондар

Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

В Полтаві на стадіоні імені Бутовського зустрінуться команди, що розташовуються найвище у групі 2. Місцева "Ворскла" буде намагатися перемогти на очах рідних вболівальників, оскільки команда Василя Сачка вже має невтішну серію без перемог – 3 матчі. Востаннє полтавчани перемагали 1-го квітня, тоді в День сміху "Ворскла" здолала луцьку "Волинь" з рахунком 2:0.

"Сталь" Леоніда Кучука навесні демонструє футбол високої якості. Кам’янці в другому етапі чемпіонату дещо несподівано поступилися "Карпатам (0:2), але потім з таким же рахунком обіграли "Волинь" (2:0). З "Дніпром" "Сталь" розійшлася мировою нічиєю (0:0), а у грі проти "Зірки" зуміла забити один гол, який став переможним (1:0).

На даний момент статистика виступів команд у попередніх зустрічах говорить на користь "Сталі", проте і "Ворскла" володіє непоганими складом і здатна на своєму полі завдати поразки своєму супернику. Тим паче, що і букмекери фаворитом зустрічі вважають саме полтавчан.

Орієнтовні склади команд

"Ворскла": Шуст – Пердута, Даллку, Чижов, Чеснаков – Ткачук, Шарпар, Кравченко, Ребенок, Мякушко – Хльобас

"Сталь": Бандура – Пашаєв, Стаменковіч, Шабанов, Іщенко, Леандро Да Сілва – Каленчук, Карасюк, Г.Малакян, Е.Малакян – Карікарі

, а також у Viber