УКР РУС

Ворскла – Спортінг: передматчева прес-конференція Василя Сачка

3 жовтня 2018 Читать на русском

Головний тренер Ворскли Василь Сачко поспілкувався з журналістами напередодні матчу 2-го туру Ліги Європи проти Спортінга.

"Фаворитом є Спортінг, але ми граємо перед своїми вболівальниками, тому немає альтернативи, окрім як боротися і битися. Очікуємо важкої гри, але обіцяємо, що буде нелегко і Спортінгу. Ми зібрали достатньо інформації про суперника. У них хороша група атаки, сильний тренер, але немає жодної команди без вад. Завтра постараємося їх використати.

Ворскла – Спортінг: поєдинок судитиме угорець Дабановіч

Суперник цікавий і сильний. Спортінг миттєво розкриває оборону за рахунок розрізних закидів за спину. Але є і мінуси, команда не зовсім комфортно почуває себе на виїзді. Але вони збалансовані у всіх лініях і про якісь виразні слабкості я б не говорив. У португальців – величезний досвід міжнародних виступів. Не має значення, хто саме вийде на поле у суперника. Але там є лідери, яким будемо приділяти увагу. Так, нічия буде позитивним результатом, але і за перемогу ми поборемося.

Травма Кобахідзе? Для нас це втрата. Як і кожен гравець. Але ким замінити – є. У тренувальному процесі я не побачив нервозності у жодного футболіста. Кожен готовий вийти і зіграти. У нас завтра є шанс зіграти свою найбільш видатну гру", – цитує Сачка Sportarena.

Нагадаємо, матч Ворскла – Спортінг відбудеться у четвер, 4 жовтня. Початок зустрічі о 19:55.

Спортінг: аристократичний клуб-скандаліст, з яким не вміють грати українці – все, що треба знати про суперника Ворскли