УКР РУС

"Ворскла" - "Металіст". 6 тур УПЛ. Анонс

29 серпня 2015 Читать на русском

19:30. Полтава, стадіон "Ворскла" ім. Бутовського". ТВ-трансляція на каналі "Футбол 2" текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

Арбітр - Ярослав Козик

Зустріч найбільш "дружніх" колективів обіцяє бути безкомпромісною. Що "Ворскла", що "Металіст" встигли зарекомендувати себе, як команди, які грають виключно унічию. В чемпіонаті України полтавці зіграли шість поспіль матчів унічию, а харків'яни ділять очки із суперниками у останніх 4-х зустрічах.

"Ворскла" грає під девізом "Ким і де б ти не був, я знайду тебе і зіграю з тобою внічию". Певний дисбаланс у діях полтавців присутній вже не перший сезон. Колективу не вистачає хорошого плеймейкера у центрі поля, який би міг з глибини розпочати атаку хорошим першим пасом а-ля Пірло. Не щастить підопічним Василя Сачка і у завершальній стадії, хоч команда регулярно створює моменти для взяття воріт зусиллями Громова, Турсунова, Шиндера і Ковпака. Схоже, що "Ворскла" знов буде довго запрягати, а потім набере хід і буде штампувати перемоги як на конвеєрі. Однак, чи не пізно буде?

"Металіст" страждає від проблем психологічного плану. Колектив не зовсім встиг притертись і деякі гравці поки не розуміють, які завдання ставить перед собою команда. Помітно, що далеко не всі виконавці викладаються на полі, що призводить до провалів і втрати очок. Найяскравіший приклад - матч 1/16 Кубка України, в якому "Металіст" поступився першоліговому "Миколаєву" і благополучно вилетів з турніру. Олександр Севідов однозначно розбереться із проблемою мотивованості своїх гравців і підбере склад з тих виконавців, які прагнуть грати і перемагати, а не просто відбувати номер.

Матч обіцяє бути дуже бойовим, адже обидва колективи скучили за смаком перемоги і будуть грати лише за три очки. Додаткової мотивації "Металісту" додає прагнення реабілітуватись за виліт з Кубка.

У минулому сезоні "Ворскла" була успішною у поєдинках з "Металістом", набравши 4 очки - 0:0, 2:0.

Орієнтовні склади команд

"Ворскла": Ткаченко - Пердута, Даллку, Ткачук Є., Сімінін - Чеснаков, Ткачук А. - Турсунов, Шиндер, Громов - Ковпак

"Металіст": Погорілий - Рижук, Полянський, Путівцев, Соболь - Ковальчук, Довгий - Чурко, Прийомов, Льопа - Бєсєдін

Думаєш, що розумієшся на футболі? Вгадай рахунок цього матчу і вигравай призи!

Марк Копич, Футбол 24