УКР РУС

"Ворскла" – "Локомотива". Ліга Європи, 3-й кваліфікаційний раунд. Анонс

4 серпня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс матчу-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи, в рамках якого полтавська "Ворскла" прийматиме загребську "Локомотиву".

"Ворскла" – "Локомотива"

4 серпня, 20:00. Полтава, стадіон "Ворскла" ім. Бутовського

Головний арбітр: Орель Грінфельд (Ізраїль)

Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

"Ворскла" розпочала із хиткої нульової нічиєї на виїзді. Вона залишає непогані шанси на загальний успіх, проте і ставить господарів у незручне становище. Полтавчанам важливо забити вдома, але ще більш важливим є завдання зберегти свої ворота сухими, адже гол хорватів в Полтаві може суттєво ускладнити завдання "Ворскли".

Останній матч із "Олександрією" в чемпіонаті став справжнім холодним душем для підопічних Василя Сачка. Наставник сподівається, що такий результат змусить його хлопців "прокинутися" і показати найкращу гру із "Локомотивою".

Настрій бойовий. Ми всі розуміємо ту відповідальність, яка на нас лягає в цій грі. Хочу сказати, що рахунок 0:0 після першої гри це, з однієї сторони, добре, з іншої сторони вдома відчуваємо величезну відповідальність, адже граємо перед своїми вболівальниками, які, власне, є нашим козирем. Вони в нас найкращі. Остання гра з "Олександрією" змусила нас прокинутися. Налаштовуємося на позитивний результат.

Також головний тренер полтавчан на передматчевій прес-конференції повідомив, що участь у матчі не візьме захисник Сімінін, а от Голодюк цілком має шанси опинитися в стартовому складі на гру.

"Локомотива" – команда, яка не має зірок, але цілком здатна влаштувати неприємності для "Ворскли", якщо її недооцінити. Саме такого ефекту намагається досягти головний тренер хорватів Томіслав Івковіч, коли на прес-конференції називав фаворитом саме полтавчан.

Для нас це великий тест, ми будемо раді зіграти з великою командою, якою є "Ворскла". Остання гра з "Олександрією" не є показником, я це бачу як тренер. У Полтави є індивідуально сильні гравці, здатні перевернути матч в будь-який момент. Тому "Ворскла" однозначний фаворит зустрічі.

Орієнтовні склади команд:

"Ворскла": Шуст Сапай, Чеснаков, Дитятьєв, Пердута – Ткачук, Скляр – Ребенок, Голодюк, Кобахідзе Хльобас.

"Локомотива": Філіповіч – Бартолец, Пренга, Періч, Розман – Чапан, Чоріч – Долежал, Фіоліч, Грезда – Маріч.

Дівчина дня. Антеа Конджоман, зваблива прес-аташе суперника "Ворскли" в Лізі Європи