УКР РУС

Ворскла – Карпати. Анонс

21 жовтня 2017 Читать на русском

13 тур УПЛ. 19:30. Полтава, "Ворскла" ім. О. Бутовського. Телетрансляція – канал "Футбол 2". Головний арбітр – Микола Кривоносов.

Восени Ворскла збавила оберти та виграла один матч з п'яти, проте все одно залишається головним претендентом на третє місце. В минулому турі полтавці дуже непогано протистояли Шахтарю – відігралися з 0:2 і навіть за мінімальну поразку заслужили похвалу. Команда добре підготувалася до дій на контратаках і достатньо ефективно їх використовувала.

Статистика протистояння – 47 матчів: 16 перемог Ворскли, 14 нічиїх, 17 вікторій Карпат.

Після розгрому Чорноморця та добротної гри в Харкові розмови про спад Ворскли дещо затихли. Невдачі Динамо дозволяють Василю Сачку триматися на відстані однієї перемоги від другої сходинки турнірної таблиці. Зважаючи на важкий поєдинок киян з Шахтарем, полтавські "зелено-білі" вже цього вікенду мають шанс наздогнати віце-чемпіона.

Кадимян: З Карпатами буде нелегко, але ми націлені знову взяти 3 очки

Для цього потрібно обіграти Карпати, що, здавалося б, завдання не з важких, однак львів'яни почали подавати ознаки життя. Новий головний тренер Сергій Зайцев намагається витискати бодай якийсь результат. Протягом останніх матчів з'явилася організованість в обороні, "леви" значно менше пропускають.

Найкращі бомбардири протистояння:
Ворскла: Янузі – 4, Доценко – 3, Коломоєць – 3, Бараннік – 2, Безус – 2, Мелащенко – 2, Шарпар – 2.
Карпати: Гецко – 6, Кузнєцов – 4, Мізін – 4, Батіста – 3, Кожанов – 3.

Наразі головне завдання Карпат – заважати грати супернику. Стратегія далека від переможної, але збирати по одному очку вдається, що вже вказує на позитивну тенденцію. У Полтаві львівські гості також спробують зробити "зелено-біле" протистояння максимально "сухим".

Турнірна таблиця

Орієнтовні склади

Ворскла: Ткаченко – Пердута, Даллку, Чижов, Матвієнко – Чеснаков, Скляр – Кадимян, Шарпар, Ребенок – Коломоєць.

Карпати: Підківка – Федецький, Кортеджано, Нестеров, Мірошниченко – Голодюк, Худоб'як – Ксьонз, Ді Франко, Мякушко – Гладкий.