УКР РУС

"Ворскла" − "Дніпро". Анонс

21 серпня 2011 Читать на русском

Дві команди, які представляють Україну в Європі, зійдуться між собою в чемпіонаті.

7 тур. 21.08.2011. 19.00. Полтава, стадіон "Ворскла" ім. Бутовського". Пряма трансляція на каналі "Футбол", текстова онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Безкомпромісний поєдинок чекає нас сьогодні в Полтаві, в якому підопічні Павлова зійдуться із командою Хуанде Рамоса. "Ворскла", після того, як переграла бухарестське "Динамо" в Лізі Європи, підходить до цього матчу в хорошому, бойовому настрої, на відміну від дніпропетровців, які розгромно програли "Фулхему". Та й після програшу в Англії вже не так комфортно почувається Хуанде Рамос, під яким захистався тренерський стілець.

Наставник "Ворскли" Микола Павлов хоч і наголосив на пріоритетності матчу-відповіді із бухарестським "Динамо", але ворскляни, напевно, не проти будуть відібрати очки і в дніпропетровців. Тим паче, гратиме "Ворскла" перед власними прихильниками, які гнатимуть команду вперед. Тому для "Дніпра" цей матч буде не з легких, тим паче команда не знає смаку перемог вже майже місяць і на сьогодні займає непритаманне для себе 8-ме місце в чемпіонаті.

Найімовірніше, що в поєдинку із "Дніпром" наставник полтавців дасть відпочити тим гравцям, які грали в Лізі Європи. Тому, скоріше за все, що в основному складі господарів вийдуть Закарлюка, Осипенко та Сачко, а замість дискваліфікованого Олексія Курілова вийде Матвєєв. У дніпрян Шахов та Стрініч можуть змінити Денісова і Коноплянку, а ось точно хто не вийде на поле так це Калініч, у якого дискваліфікація.

Якщо ж подивитись на статистику в очних зустрічах, то тут перевага на користь "Дніпра", який виграв 16 матчів, 7 ігор закінчились внічию, і ще 7 ігор закінчилися перемогою "Ворскли". Співвідношення м’ячів 36-25 на користь дніпропетровців. Але в поєдинках, які відбувались в Полтаві співвідношення сил на користь ворсклян.

Тому можна спрогнозувати, що нас чекає цікавий, інтригуючий поєдинок.

Дискваліфіковані: Олексій Курілов ("Ворскла") − Нікола Калініч ("Дніпро")

Травмовані: Русол, Пашаєв, Матеус (усі - "Дніпро")

Наш прогноз: 2:1

Михайло Козяр, для "Футбол 24"