УКР РУС

"Ворскла" – "Дніпро". 3 тур УПЛ. Анонс

2 серпня 2015 Читать на русском

У центральному матчі 3 туру УПЛ полтавська "Ворскла" прийматиме дніпропетровський "Дніпро".

2 серпня, 19:30. Полтава, стадіон "Ворскла" імені Бутовського. Телетрансляція на каналі "Футбол 1". Текстова трансляція на сайті "Футбол 24".

Арбітр: Костянтин Труханов

Полтавчани у рамках 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи провели в четвер провальний матч проти "Жиліни". Підопічні Василя Сачка поступилися супернику із рахунком 2:0, відтак тепер полтавцям необхідно прийняти важливе рішення: зіграти сьогодні на повну силу , чи пожертвувати матчем чемпіонату України, щоб зберегти енергію для Ліги Європи. Звичайно, що у сучасному футболі необхідно викладатися на максимум у кожному матчі, втім все одно доводиться чимось жертвувати. Відтак "Дніпро" сьогодні матиме стратегічну перевагу над суперником, який опинився перед складним вибором.

Також зазначимо, що якщо "Дніпро" планує боротися за найвищі місця у чемпіонаті, то їм варто не розкидатися очками, адже команда Мирона Маркевича вже встигла втратити залікові пункти у поєдинку із не найсильнішим суперником – ужгородською "Говерлою".

На глядачів чекає матч, в якому, мабуть, не буде багато голів. Фаворитом поєдинку є "дніпряни", але зважаючи на те, що дніпропетровці демонструють нестабільну гру, а їхньому складу бракує свіжих гравців високого рівня, результат протистояння важко спрогнозувати.

Залишається загадкою, яку тактику обере на гру Мирон Богданович. Нагадаємо, що у поєдинку 2 туру "дніпряни" зіграли у три захисники та два нападники, що у підсумку дало результат, втім заставило вболівальників добряче спітніти від хвилювання.

Кадри

Є втрати у команди Мирона Маркевича. Матеус, який зазнав травми у матчі з "Чорноморцем", вибув приблизно на місяць. Решта гравців перебувають у бойовій готовності. Щодо "Ворскли", то тут все без змін. Швидше за все, що сьогодні на полі ми побачимо тих виконавців, які брали участь у попередніх матчах, хоч можливо Сачко зважаючи на Лігу Європи й підготує неочікуваний сюрприз. Дискваліфікованих немає.

Статистика матчів між суперниками:
Всього – тридцять вісім: +8 =12 -18

Орієнтовні склади:

"Ворскла": Богуш – Сапай, Даллку, Є.Ткачук, Сімінін – Громов, Скляр, А.Ткачук, Турсунов – Шиндер, Ковпак.

"Дніпро": Бойко – Федецький, Гуйє, Дуглас, Матос - Ротань, Канкава - Селезньов, Безус, Гама – Калініч.

Думаєш, що розумієшся на футболі? Вгадай рахунок цього матчу і вигравай призи!

Юрій Шутка, Футбол 24