УКР РУС

"Ворскла" – "Динамо" і ще 2 суботні матчі 17 туру УПЛ. Анонс

3 грудня 2016 Читать на русском
Автор: Володимир Скиба

"Футбол 24" представляє анонс суботніх матчів 17-го туру української Прем'єр-ліги, в рамках якого відбудуться наступні зустрічі: "Чорноморець" – "Волинь", "Ворскла" – "Динамо", "Зоря" – "Дніпро".

"Чорноморець" – "Волинь"

3 грудня, 14:00. Одеса, "Чорноморець"

Головний арбітр: Катерина Монзуль

Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Одесити прийматимуть одного з аутсайдерів чемпіонату – "Волинь". "Чорноморець" у попередньому турі перервав свою 5-матчеву безвиграшну серію, обігравши "Зірку" (2:1). Команда залишилась на 6-му місці, наблизившись до своїх конкурентів. До "Олександрії", яка йде 5-ю, відстань лише в 3 очки. Тому команда Бабича намагатиметься не виключатись із боротьби за єврокубки.

Бабич пояснив, чому досі є старшим, а не головним тренером "Чорноморця"

"Волинь" же в минулому турі програла "Динамо" (1:4), відкривши рахунок у матчі. Команді не вистачає стабільності впродовж 90 хвилин гри. Одна з причин – велика кількість молоді, недосвідчених гравців, що впливає і на психологічну підготовку команди. У цьому сезоні в чемпіонаті підопічні Кварцяного програли всі 8 виїзних матчів, тому у грі проти "Чорноморця" в Одесі їм буде важко розраховувати на очки.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

27 матчів – 15 перемог "Чорноморця", 4 перемоги "Волині", 8 нічиїх.

Орієнтовні склади команд:

"Чорноморець": Боровик – Данченко, Азацький, Мартиненко, Люлька – Філімонов, Смірнов – Калітвінцев, Коркішко, Татарков – Хобленко.

"Волинь": Марчук – Никитюк, Мелінішин, Шаповал, Романюк – Дудік, Чепелюк, Мемешев, Діденко, Задерецький – Петров.

"Ворскла" – "Динамо"

3 грудня, 14:00. Полтава, "Ворскла" ім. О. Бутовського

Головний арбітр: Юрій Вакс

Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Динамівці, які набрали хороший хід в чемпіонаті, завітають у Полтаву. Команда Реброва виграла чотири останні матчі в УПЛ, забивши в них 12 голів (в середньому 3 за гру). Це дозволило киянам не лише наздогнати "Зорю", а й відірватися від неї на 5 очок. Зараз "Динамо" йде на чистому 2-му місці. Щоправда, до "Шахтаря" відстань доволі солідна – 8 очок. Права на помилку у підопічних Реброва немає, якщо вони ще розраховують поборотись за чемпіонство.

Як Мілевський, Алієв, Ярмоленко та інші зірки грали в тенісбол

"Ворскла" в попередньому турі вирвала перемогу у "Сталі" на останніх хвилинах завдяки чудовому голу Ребенка. Це дозволило команді Сачка відірватись від переслідувачів ("Сталі" та "Зірки") та не відпустити далеко "Чорноморець", який йде на 6-му місці. До одеситів – 3 очки, а невихід у першу шістку явно не входить у плани полтавців. Тому в домашньому поєдинку проти "Динамо" вони точно дадуть бій.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

41 матч – 31 перемога "Динамо", 4 перемоги "Ворскли", 6 нічиїх.

Орієнтовні склади команд:

"Ворскла": Шуст – Пердута, Чеснаков, Дитятьєв, Сімінін – Бартуловіч, Ткачук, Кравченко, Кобахідзе, Ребенок – Загорулько.

"Динамо": Рудько – Морозюк, Хачеріді, Віда, Макаренко – Рибалка, Сидорчук, Оріховський – Ярмоленко, Циганков – Мораєс.

"Зоря" – "Дніпро"

3 грудня, 17:00. Запоріжжя, "Славутич Арена"

Головний арбітр: Сергій Бойко

Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

У Запоріжжі відбудеться матч, який в останні роки став принциповим для обох команд. Варто лише згадати півфінал Кубку України в минулому сезоні, коли "Зоря" на останніх секундах вирвала перемогу. А потім був скандал, і подальша дискваліфікація Зозулі і Ротаня. Навіть у цьому сезоні, коли команди перебувають на різних полюсах таблиці, матч між "Дніпром" і "Зорею" у першому колі подарував сюрприз (перемога дніпрян 2:0).

"Зоря" – МЮ: англійським фанатам радять не носити в Україні клубні кольори

Важко прогнозувати і сьогоднішній поєдинок. Хоча, на перший погляд, шанси "Зорі" виглядають кращими. Як-не-як, а команда йде на 3-му місці, хоч і невдало провела попередні 3 матчі (2 нічиї, 1 поразка). "Дніпро" ж – передостанній, і над командою знову нависає зняття очок: цього разу за борг перед Даніло. Тим не менш, команда Михайленка вийшла в півфінал Кубку України, і нещодавно здобула свою першу перемогу за 3 місяці, обігравши "Ворсклу" 2:1.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

31 матч – 17 перемог "Дніпра", 8 перемог "Зорі", 6 нічиїх.

Орієнтовні склади команд:

"Зоря": Шевченко – Опанасенко, Сіваков, Форстер, Соболь – Гречишкін, Харатін – Караваєв, Любеновіч, Петряк – Кулач.

"Дніпро": Лунін – Адамюк, Сваток, Лопирьонок, Влад – Політило, С. Кравченко – Лучкевич, Ротань, Луньов – Кожушко.

Коні, трактори і вертольоти. 5 оригінальних способів підготовки футбольних полів в Україні взимку