УКР РУС

Воротар збірної Чехії образив дівчину-арбітра словами "місце жінки – на кухні" та отримав оригінальне покарання

4 жовтня 2016 Читать на русском

Голкіпер "Спарти" та збірної Чехії Томаш Коубек змушений був просити вибачення за сексистський інцидент, що трапився в останньому матчі чеського чемпіонату.

Під час гри проти "Зброєвки" 24-річний страж воріт розлютився на жінку-лайнсмена, яка не зафіксувала очевидний офсайд у моменті, коли суперник "Спарти" забив вирішальний гол у зустрічі (3:3).

"Місце жінки на кухні, а не боковій лінії у чоловічому футболі. Вся країна побачила, що там був офсайд", – такими словами Коубек звернувся до Люсі Ратайової, шукаючи виправдання у втраченій перемозі.

Люсі Ратайова (друга справа) є рефері ФІФА

У схожому стилі висловився і партнер Томаша Лукаш Ваха, який у соцмережі закинув фото судді з підписом "до плити!".

Обидва гравці вже попросили вибачення. Коубек, зокрема, перепросив усіх жінок, зазначивши, що не хотів їх образити, а лише говорив про конкретну ситуацію. Воротар збірної Чехії опублікував у Фейсбуку пост каяття, долучивши фото своєї дружини і доньки, яких "дуже любить".

Утім тепер гравці "Спарти" відбуватимуть оригінальне покарання, тренуючись з футболістками празького клубу, які мають довести Коубеку і Васі, що місце жінки абсолютно не обмежується кухнею.

Зваблива росіянка претендує на титул найсексуальнішої жінки-арбітра

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях