УКР РУС

Воротар "Коньяспора" награв на звання героя матчу, – Степаненко

16 вересня 2016 Читать на русском

Півзахисник донецького "Шахтаря" Тарас Степаненко прокоментував результат гри "Шахтаря" з "Коньяспором" в матчі Ліги Європи.

Про гру

У першому таймі у нас було 2-3 хороших моменти, просто їх воротар зіграв добре. У них теж був момент. Але нам просто потрібно було забити раніше, якби ми це зробили, думаю, рахунок був би іншим.

Про суперника

Хороша бойова команда, якісно підготовлена, вміє оборонятися, знає, як закривати зони. Вони хотіли убезпечити свої ворота, на контратаках або стандартах забити гол. Але важко оборонятися 90 хвилин.

Про дебют Богдана Бутка в єврокубках

Всі ігри, які Богдан грав з нами, він проводив добре. Він футболіст високого рівня, звичайно, є конкуренція, але він молодий футболіст, грає в збірній. Йому дають шанс, і він показує хороший футбол, дай Боже, щоб так далі і тривало.

Про м'яч, який вже практично був у воротах

Звичайно, хотілося б, щоб мій дальній удар залетів (сміється). Але воротар добре зіграв, думаю, він заслуговує на звання одного з героїв сьогоднішнього матчу.

Бутко чудово зіграв, як попереду, так і в обороні, – Кучер

Конья – справа тонка. Спів о 5-й ранку, 42-тисячний стадіон для збірної України, зелено-білі "Орли" і "Шахтар" на розвідці