УКР РУС

Воротар "Таврії" підозрюється у ДТП, через яке ледь не загинула дівчина

14 липня 2014 Читать на русском

Одинадцятого липня в Бахчисарайському районі біля села Новопавлівка сталося ДТП. За кермом автомобіля "Volkswagen Touareg" перебував голкіпер "Таврії" Сергій Сітало.

Про це кореспондентові Кримського інформаційного агентства повідомила родичка постраждалої в ДТП. За її словами, в ДТП обгрунтовано винен водій джипа, однак винною в пригоді роблять дівчину - водія автомобіля "Daewoo Lanos".

"Дівчина виїхала з перехрестя і рухалася по своїй смузі, на зустрічну смугу вискочив "Volkswagen Touareg" на великій швидкості, він перетнув суцільну і хотів об'їхати її з правого боку, в результаті сталося лобове зіткнення. Удар прийшовся в праву сторону її машини, і у нього права сторона розбита. Її віднесло до перехрестя, а він ще до перехрестя врізався в дерево.

Відразу після події водій джипа кричав, що він винен, а потім зробив комусь дзвінок по телефону і змінив свідчення. ДАІ при цьому було присутнє. Навіть свідок, якого він обганяв, спочатку говорив, що дасть свідчення, а потім змінив їх. Зараз справа в Бахчисараї, її подають, наче це дівчина виїжджала, що не поступилася дорогою, і він в неї врізався. Але якби так було, то удар припав би в бічну частину автомобіля, а вона розбита в лобову частину", - пояснила родичка постраждалої.

При цьому вона зазначила, що в "Volkswagen", швидше за все, був встановлений відеореєстратор, від якого в автомобілі залишилися дроти. "Якби він не був винен, навіщо б йому ховати реєстратор. Даішники хочуть повісити провину на дівчину, що вона не пропустила його і він не винен у ДТП. Жодних документів, що сталося ДТП, вона не підписувала. Протокол склали без неї. Заміри не робили, слідів гальмування не фіксували. Ми не хочемо, щоб цей інцидент залишився без уваги, винуватець має бути встановлений і покараний ", - підкреслила вона.

І додала, що постраждала зараз знаходиться в лікарні зі струсом мозку, а за кермом джипа перебував воротар ФК "Таврія" Сергій Сітало, який, мабуть, їхав у готельно-спортивний комплекс "Скіф" у Новопавлівці, біля якого і відбулося ДТП.