УКР РУС

Воронін вболіватиме за Ліверпуль та завітає до них у готель

25 травня 2018 Читать на русском

Колишній гравець збірної України Андрій Воронін, який в свій час пограв за англійський Ліверпуль, у фіналі ЛЧ буде прогнозовано вболівати за "червоних". Про це він сказав Футбол 24 під час Турніру Чемпіонів у фан-зоні на Хрещатику.

"Я прилетів заради фіналу Ліги чемпіонів, привіз свого старшого сина. Сподіваюся, що ми всі разом отримаємо задоволення від матчу. Звичайно, вболіватиму за Ліверпуль. Сьогодні хочу поїхати до готелю, до команди, тому що я особисто знайомий з головним тренером, а син дуже хоче сфотографуватися з Салахом. Я добре знаю Клоппа, ми з ним разом грали (у німецькому Майнці)", – розповів Воронін.

Реал – Ліверпуль: передматчева прес-конференція Юргена Клоппа

Він сподівається, що Ліверпуль зможе досягти потрібного результату у фіналі з Реалом.

"Шанси Ліверпуля? Вони дійшли до фіналу, вони, скажімо так, винесли Манчестер Сіті, який багато хто бачив у фіналі. Хоча це одна гра. Фінал є фінал. Але я більше ніж впевнений, що Ліверпуль завтра має показати гарну гру та досягти результату. Як – це вже інший момент, але головне – одягти золоті медалі", – зазначив Воронін.

Екс-гравець збірної України також підкреслив, що хотів перемогти навіть у такому виставковому матчі.

"Друзі Шевченка" дружньо завершили матч с "Легендами Реала", Шеві не дали пробити пенальті Дудеку

"Який би не був матч, все одно хочеться перемогти. Ми завжди отримували задоволення від гри у футбол і сьогодні не виключення. Тим паче, коли ти граєш в центрі міста, багато людей прийшло подивитися, повболівати. Тут усі зірки футболу в минулому. Мій син, який приїхав зі мною, багатьох навіть не знає. Я йому намагаюся пояснити, які це легендарні гравці. Тому дуже приємно бути тут присутнім", – сказав він.

Фінал Ліги чемпіонів Реал – Ліверпуль відбудеться завтра на НСК Олімпійський.