УКР РУС

Воронін: Тренуватиму "Бюдеріх" до кінця цього сезону

19 січня 2017 Читать на русском

Вже головний тренер німецького "Бюдеріха" Андрій Воронін прокоментував початок своєї тренерської кар'єри.

"Це любительська команда, яка грає, скажімо так, в чемпіонаті області. У минулому році вони виступали лігою нижче, ось підвищилися в класі, в цьому році ще немає завдання підніматися вище. Але команда знаходиться всього в трьох очках від другого місця, в шести – від першого. Команда, яка зайняла перший рядок, підвищується в класі безпосередньо, а клуб, який посів друге місце, грає перехідні ігри.

У команди пішов тренер, з яких причин – не знаю, не вникав у подробиці. Зі мною переговорили, запитали, чи є у мене бажання, інтерес до роботи, як я все це бачу. Я поспілкувався з сім'єю, дружиною. На сьогоднішній день я нічим не займаюся, закінчив тільки недавно курси в Києві. Ну а клуб прямо поруч з будинком, там грає мій син. Тому вирішив спробувати. Чому б і ні? Вирішив подивитися, моє це чи не моє, буде чи не буде виходити.

Перше тренування – у вівторок. У команди буде перерва 1 місяць. Контрактів і домовленостей певних немає. Ми в клубі сіли, переговорили, домовилися, що до кінця сезону, до червня, я буду тренувати команду, буду готувати до другої частини чемпіонату, а далі подивимося, як все піде", – сказав Воронін.

Нагадаємо, що Воронін очолив німецький аматорський клуб "Бюдеріх".

Воронін показав, як Марадона палкими танцями веселить екс-футболістів у роздягальні

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу