УКР РУС

Воронін пригадав, як виступав з Клоппом у "Майнці"

27 березня 2017 Читать на русском

Колишній нападник збірної України Андрій Воронін пригадав період своєї кар'єри у "Майнці", коли він виступав з Юргеном Клоппом в одній команді, а потім і грав під його керівництвом.

"Я з ним грав разом, потім ще при мені він почав тренувати. Ще один рік, коли він офіційно був головним тренером "Майнца", я грав під його керівництвом. Коли він став тренером, то все ще залишився частиною команди, в першу чергу він був другом. Він був гравцем цієї команди, тому він знав про кожного футболіста все: хто курить, хто чим займається, де, коли.

Напевно, його б ніхто не розумів, якби він став тренером і відразу когось би виганяв. Ми боролися разом, він коли програвав, йому хтось і "копняка" міг дати. Ми билися за нього і за клуб. Ось такі відносини у нас були, дуже хороші.

Коли я покинув команду, ми продовжували спілкуватися. Що стосується футболу – він був трішки ненормальним. Він не був великим гравцем, хоч і зіграв багато матчів за "Майнц". Він завжди грав до останнього, підходив до трибун, заводив їх. Коли він став тренером, то зовсім не змінився", – сказав Воронін в ефірі програми "Профутбол".

Клопп: Коли я дивився матч "Барселона" – ПСЖ, то подумав про те, що люблю футбол

, а також у Viber