УКР РУС

Воронін: Наступним тренером збірної стане Шевченко, іноземця ніколи не буде

12 грудня 2015 Читать на русском

Колишній партнер Шеви по збірній України, а нині телеексперт Андрій Воронін в інтерв'ю журналу "Футбол" розповів, хто стане наступником Михайла Фоменка.

"Мілевський сказав, що наступним тренером збірної буде Шевченко? Я теж так вважаю. Не бачу іншої людини на сьогодні, яка може очолити збірну. По-перше, Шева, отримав тренерську ліцензію. По-друге, з розмов із ним бачу, що він хоче тренувати.

Не обов'язково збірну, але бажання працювати тренером у нього величезне. Він пограв у багатьох чемпіонатах, працював з найкращими наставниками світу. У нього є багаж за плечима, є те, що він може передати чи показати нашим молодим футболістам.

Кращого кандидата для збірної, ніж Шевченко, я не бачу. Іноземця в нас ніколи не буде, а міняти Дем'яненка на Михайличенка, Михайличенка на Буряка, Буряка на Блохіна - безкінечний ланцюжок вийде. Радше за все, Шевченко буде наступним тренером збірної", - вважає Воронін.

До слова, доля Михайла Фоменка вирішиться 18 грудня, а сьогодні збірна України дізнається своїх суперників на груповому етапі Євро-2016. "Футбол 24" проводить онлайн-трансляцію жеребкування.