УКР РУС

Воробей: Якщо і є шанс у "Дніпра", то у зв'язку з емоційною виснаженістю "Шахтаря"

25 квітня 2017 Читать на русском

Екс-нападник збірної України Андрій Воробей поділився очікуваннями від півфінального матчу Кубка України "Шахтар" – "Дніпро".

"Звичайно, це важлива гра для "Дніпра". Але з іншого боку є і інше не менш гостре питання: чи буде команда в наступному сезоні взагалі існувати? Якщо її не буде, то для чого це все?! Хоча мушу визнати, що в "Дніпрі" підібрались непогані молоді хлопці, які перебувають на даний момент в непоганій формі. Хто знає, можливо, у них і вийде піднести сюрприз.

Можливо, зіграє роль недооцінка суперника з боку "Шахтаря", хоча стадія півфіналу сама по собі мотивує футболістів. На мій погляд, якщо і є шанс у "дніпрян", то у зв'язку з емоційною виснаженістю підопічних Паулу Фонсеки, які недавно відіграли напружений зі всіх точок зору поєдинок проти "Динамо".

"Шахтар" природно буде домінувати, а "Дніпро" постарається використовувати свій козир у вигляді швидкого переходу з оборони в атаку. Як показали недавні матчі, у Дмитра Михайленка досить швидкісні хлопці, здатні зробити хороший контрвипад.

Багато чого буде залежати від того, хто заб'є першим. Якщо це зробить "Шахтар", то він спокійно доведе справу до перемоги і, можливо, не раз розпишеться у воротах суперника. Хоча, як на мене, навряд чи варто розраховувати на видовищний поєдинок і на високу результативність", – розповів Воробей.

Михайленко: У матчі з "Шахтарем" будемо багато оборонятися та доведеться терпіти

, а також у Viber