УКР РУС

Воробей: У Києві будуть інший "Евертон" та інше "Динамо"

19 березня 2015 Читать на русском

Відомий у минулому футболіст Андрій Воробей в інтерв’ю "Футбол 24" розповів про перспективи українських команд у Лізі Європи.

Нагадаємо, що сьогодні київське "Динамо" на НСК "Олімпійський" спробує відіграти виїзні 1:2 в англійського "Евертона", а "Дніпро" на виїзді без Мирона Маркевича захищатиме домашні 1:0.

- У якого із наших клубів кращі шанси на вихід в наступний раунд Ліги Європи? 

- Шанси однакові. У "Дніпра" перевага у тому, що команда перемогла 1:0 у першій грі. Погано те, що багато гравців пропускає матч і склад трохи ослаблений. А "Динамо" все-таки грає вдома, матиме підтримку глядачів, тому у киян непогані шанси на успіх. Думаю, що вони впораються зі своїм завданням і пройдуть далі.

- Не насторожує гра "Динамо" в другому таймі матчу проти "Евертона"?

- Та ні, не насторожує. "Евертон" - домашня команда, на своєму стадіоні ця команда завжди агресивна. У Києві буде інший "Евертон", та й"Динамо" буде іншим.

- У Мирона Маркевича є ким замінити провідних гравців, що пропустять матч-відповідь проти "Аякса"?

- У "Дніпра" є гравці хорошого рівня, які можуть замінити лідерів. Безперечно, Федецький, Ротань і Зозуля – лідери, вони ведуть усю гру. Тому, їх важко на сто відсотків замінити. Але це шанс для інших гравців, які раніше не часто потрапляли на поле, показати себе. Тим паче, у такій грі.

- Останнє питання: у відсотковому співвідношенні як оціните шанси наших клубів пройти далі?

- Думаю, 50 на 50 у "Динамо" та "Дніпра". В обох парах ще нічого не зрозуміло. 

Розмовляв Василь Винниківський