УКР РУС

Воробей: У "Динамо" та "Металіста" рівні шанси на "срібло"

29 квітня 2013 Читать на русском

Екс-футболіст донецького "Шахтаря" та харківського "Металіста" Андрій Воробей в інтерв’ю "Футболу 24" про очну зустріч своїх колишніх команд та центральний матч наступного туру.

- Андрію, чи сподобалася гра "Шахтар" - "Металіст"?

- Звісно, сподобалася. Грали дві сильні команди, показували цікавий футбол. У матчі "Шахтар" - "Металіст" було менше боротьби, ніж у протистоянні "Динамо" - "Дніпро". У Донецьку був технічний і гарний футбол.

- Погодитесь з тим, що "гірники" не були схожі на себе?

- Не те, що вони не були схожими на себе… Просто у підсвідомості "гірників" закарбувался думка про те, що вони уже чемпіони – якщо не в цій грі, то в наступній завоювали б свої очки. Тому і були в "Шахтаря" невеликі проблеми із налаштуванням. У "Металіста" було більше бажання на полі, адже їм очки потрібніші. Хоча донеччани показали свій клас і при такій грі зіграли внічию. Причому, по ходу матчу могли як виграти, так і програти.

- Пригадуєте той епізод, коли П’ятов упав у воротарській, а Девіч забив вдруге? Гол був чи ні?

- В принципі, це питання до суддів. Як на мене, гол був чистим.

- "Металіст" зараз на ходу?

- Так. Ще кілька матчів тому вони показували гіршої якості футбол. А останні три матчі харків’яни видали не погані, видно, що команда набрала хід. Вони показують футбол, що подобається уболівальникам і приносить результат.

- А "Динамо" на ходу?

- "Динамо" в останніх турах теж сильно додало. Тому буде дуже цікаво наступними вихідними побачити протистояння "Металіст" - "Динамо". Обидві команди перебувають в хороших фізичних та ігрових кондиціях, тому їхня очна зустріч буде цікавою.

- Як вважаєте, у кого більше шансів на перемогу?

- Важко сказати. Усе залежатиме від того, як в той день команди налаштуються. У "Динамо" та "Металіста" рівні сили. Незначна перевага буде в харків’ян, оскільки вони грають удома. А так, шанси рівні і спрогнозувати хто переможе дуже-дуже важко.

Розмовляв Гліб Ваколюк