УКР РУС

Воробей: Співати дифірамби збірній України ще рано

18 жовтня 2018 Читать на русском

Колишній форвард збірної України Андрій Воробей поділився думками про перспективи нинішньої національної команди.

"Чи можна порівнювати збірну України зразка 2005 року і теперішню? Я б не став робити такі порівняння, оскільки 13 років тому футбол був трохи іншим. Зараз він став швидшим.

У нинішній збірній України більше технічних виконавців, на гру команди приємно дивитися. Проте, як мені здається, бажання було більше у того колективу, 2005 року. Брак майстерності нам вдавалося компенсувати жагою боротьби і максимальною віддачею.

Ротань: Не за горами той день, коли збірну України будуть називати топ-командою

Співати дифірамби збірній України ще рано. Справжній її потенціал хочеться побачити у відбірковому турнірі Євро. Як і те, як буде виглядати колектив в наступному турнірі Ліги націй, в суперництві з топ-збірними Європи, до яких ми поки не належимо. Звичайно, хлопці молодці, що виграли свою групу. У поточному році команда ще не програвала. Тому чекаємо наступних баталій зі стриманим оптимізмом. Зараз збірна на правильному шляху.

Впевненіше і надійніше почав діяти Ярослав Ракицький. Добре зарекомендував себе молодий Микола Матвієнко. Якщо він буде стабільно виступати в клубі, то у захисника може бути велике майбутнє. Марлос класно розганяє атаки збірної, в загальному, веде гру. Навіть якщо не враховувати два забиті м'ячі в останніх двох матчах, продуктивно попрацював Руслан Маліновський. У цього півзахисника є потенціал, щоб стати лідером національної команди", – розповів Воробей в коментарі Команда№1.

Нагадаємо, збірна України мінімально перемогла Чехію та достроково вийшла до дивізіону А.

"На атаку наші грають добре, а от в обороні…". Мирон Маркевич – про матч Україна – Чехія