УКР РУС

Воробей: Поразка від Янг Бойз має допомогти Динамо у матчі з Марітіму

17 серпня 2017 Читать на русском

Екс-гравець збірної України Андрій Воробей поділився очікуваннями від матчу Марітіму – Динамо.

"Поразка Динамо від Янг Бойз? Важко сказати, що сталось. Напевно, розслабленість. Кияни набрали хід, здобули кілька впевнених і ефектних перемог, але гра на утримання рахунку зіграла з ними в Берні злий жарт. При цьому не варто забувати і про поразку від Янг Бойз Шахтаря роком раніше. До грандів європейського футболу цю швейцарську команду не віднесеш, але її вміння вичавлювати максимум вражає.

Марітіму – Динамо. Анонс

Після першого матчу, коли "динамівці" зім'яли суперника і, до речі, повинні були забивати шість-сім м'ячів, футболісти Янг Бойз повірили своєму наставнику, що нічого ще не втрачено, і домоглися свого. Безумовно, для уболівальників це удар.

Що ж, тепер нічого не залишається, крім як сподіватися на Шахтар, щоб він порадував українських уболівальників в травні 2018-го (посміхається).

Хоча навіть незважаючи на те, що Марітіму – так званий середнячок навіть за мірками португальського чемпіонату, пройти цього суперника буде непросто, оскільки всі команди цієї країни, не рахуючи Бенфіки, Порту і Спортінга, що мають більш високий клас, завжди були, є і, напевно , будуть непоступливими, колючими ...

На прохід Динамо дам десь 60 на 40 на користь Києва. Знову-таки, досвід міжнародних зустрічей повинен допомогти українському колективу, а поєдинок в Берні – стати уроком і послужити підопічним Олександра Хацкевича хорошу службу", – цитує Воробея Команда №1.