УКР РУС

Вони забили більше у другому колі, ніж суперник за весь сезон. Анонс 25 туру Бундесліги

10 березня 2012 Читать на русском

Який форвард сухий вже чотири матчі, а який забив понад половину голів команди, чи стане "Шальке" чемпіоном Німеччини... Про це та інше в аносі 25 туру чемпіонату Німеччини.

"Штутґарт" - "Кайзерслаутерн" 0:0
"Штутґарт" смакує перемогами в останніх турах, здобувши три перемоги в останніх чотирьох матчах. "Швабам" бракує лише чотири очка до європейського місця. "Кайзерслаутерн" - саме той суперник, який може посприяти господарям скоротити відставання від бажаної зони. "Бісики" ще не виграли жодної гри у цьому році. Крім того, вони не можуть здобути три очка вже протягом чотирнадцяти поєдинків. Цікаво, що "Штутґарт" у семи іграх другого кола забив більше голів, ніж "Кайзерслаутерн" за весь сезон (18 vs 16).


"Вольфсбурґ" - "Байєр"
"Байєру" вдалось в останніх трьох турах вперше за сезон здобути три перемоги поспіль. Натомість "Вольфсбурґ" не може виграти протягом останніх трьох матчів. Крім того, п'ять останніх побачень суперників завершились перемогою "Байєра". Голепад також мав би бути у цьому поєдинку, оскільки всі дуелі (29) суперників у Бундеслізі ніколи не завершились із рахунком 0:0. "Вольфсбурґ" врятує хіба що добра згадка про дубль Ґрафіте 18 квітня 2009 року, коли "вовки" здобули єдину перемогу над "фармацевтами" за останні дев'ять дуелей (2:1).

"Майнц"- "Нюрнберґ"
Форвард господарів поєдинку Мохамед Зідан забив у всіх п'яти матчах по одному голу після переходу із лав чемпіонів Німеччини. Чи заб'є єгипетський форвард ще й "Нюрнберґу" вшосте вряд, щоб позбутись двовладдя із Фреді Бобучем, який також забив як новачок у п'яти поспіль матчах у сезоні 1994/95? Однак планам підопічних Томаса Тухеля може завадити надмірна опіка "Нюрнберґом" своїх захисник редутів, адже у другому колі команда пропустила лише у трьох із семи матчів. "Майц" в останніх п'яти домашніх іграх з "Нюрнберґом" здобув перемоги.


"Борусія" М - "Фрайбурґ"
Майже рік "Борусія" не програє на своєму полі. У гості до розлючених "кобил" приїжджає "Фрайбурґ", який у першому колі також скривдив підопічних Фавра з рахунком 1:0. В останніх двох турах "Борусія" пригальмувала і суттєво знизила шанси поборотись за чемпіонський титул, здобувши лише одне очко. Зрештою "Фрайбурґ" може допомогти господарям заробити три очка, оскільки він любить програвати у гостях у другому колі (програв всі три матчі). Цікаво ще й те, що в останніх дев'яти матчах між суперниками жодної перемоги не святкував гість.


"Баварія" - "Хофенхайм"
Чи зможе екс-гравець "Баварії" із теперішніми своїми підопічними з "Хофенхайма" здобути першу перемогу для команди у Бундеслізі над "Баварією" (три нічиї, чотири поразки)? "Хофенхайм" не зумів здобути у підсумку перемогу навіть у трьох матчах, у яких йому вдалось забити у ворота "Баварії" першим. "Баварії" варто повертати втрачену репутацію та не зменшувати (вже мізерні) шанси на чемпіонський титул у сезоні. Перед грою першого кола між суперниками цього поєдинку "Баварія" випереджела дортмундську "Борусію" на вісім очок. Перед побаченням у цьому турі мюнхенський гранд вже відстає від чемпіона на сім очок. Форвардові господарів Маріо Ґомесу також варто переривати свою найдовшу "посуху" у цьому чемпіонаті - чотири матчі без гола.


"Кельн" - "Герта"
"Кельну" пора здобути у 2012 році бодай одне очко на домашній арені.Суперник для цього слушний, адже берлінська команда не змогла забити у цьому році на виїзді. Якщо врахувати бажання Люкаса Подольскі "віддати всі сили" перед відходом з "Кельну" (на його рахунку більше ніж половина голів команди 16 vs 31), то завдання "цапів" здобути три очка - цілком реальне.


"Ауґсбурґ" - "Борусія" Д
"Борусія" перемогла у перших семи іграх другого кола, встановивши абсолютний рекорд Бундесліги. Однак продовжити цю серію чемпіону буде складно, оскільки "Ауґсбурґ", як і "Баварія", програв лише два із останніх дев'яти матчів. Все ж підопічні Кльопа докладуть максимум зусиль, аби ще на крок наблизитись до чемпіонського дублю у Бундеслізі. Цікаво, що відстань між першим та другим місцем у турнірній таблиці вперше у цьому сезоні становить понад п'ять очок. "Борусія" не програє вже протягом 18 матчів поспіль, а до свого рекорду - 8 перемог поспіль - ще один крок. Пора Лєвандовсі згадати перше коло (перемогу над "Ауґсбурґом" 4:0) і проблем не буде, адже тоді польський форвард оформив свій перший хет-трик у Бундеслізі.
 

"Вердер" - "Гановер"
Хто володар Півночі? Це битва команд за шосте місце у турнірній таблиці. "Музикантам" пора зіграти нарешті свій переможний марш, бо на рахунку - лише сім очок після останніх восьми ігор. Бременцям також варто нарешті потішити своїх уболівальників першою перемогою у 2012 році! Час "висохнути" і Пісаро, який не забиває вже протягом трьох ігор. Однак "Гановер" приїжджає у гості у непоганому настрої після бойової нічиєї в гостях у грізного суперника у Лізі Європи бельгійського "Стандарта".
 

"Шальке" - "Гамбурґ"
Переможе "Шальке"? Якщо так, то Торстен Фінк зазнає першої поразки на виїзді з "Гамбурґом". Ґельзенкірхенська команда суттєво знизила шанси на перше місце, оскільки відстань в 11 очок від лідера після 24 турів ще нікому в історії Бундесліги не вдалось компенсувати. Однак успіху "Шальке" вдома ще й заважає статистика, яка каже, що ґельзенкірхенці не можуть переграти "Гамбурґ" перед своїми уболівальниками вже протягом семи ігор. З іншого боку цифри суперечать своїм колегам-діджіталам: "Шальке" останні сім ігор цього чемпіонату не програв вдома (шість перемог, одна нічия).