УКР РУС

"Вони вирушили в місто і буквально знищили все": кривдник України опинився в епіцентрі хаосу через коронавірус

25 березня 2020 Читать на русском

Форвард Сеула Деян Дам'яновіч розкрив шокуючі подробиці життя поблизу епіцентру спалаху коронавірусу.

"Перші два-три тижні люди лякалися, але потім уряд вжив усіх заходів захисту. Маски, дезінфікуючі засоби, рукавички, менше руху, негайно скасували всі групові заходи, тому хвороба швидко заспокоїлася. Слава Богу, зараз набагато краща ситуація, ніж була в перші 15-20 днів.

Барселона вводить шалену економію і продає 8 гравців – наслідки карантину приголомшують

Перші сім-десять днів, а може і два тижні, справді були шоком. Зі 100-200 хворих їхня кількість підскочила до декількох тисяч. Виявилося, що хвороба розповсюдилась в місті Дегу через церкву. Деякі з відвідувачів були в Ухані та приїхали на кілька днів раніше, і нікому не повідомили. Хоча ситуація в Ухані була вже серйозною.

Одна жінка заразила майже всіх людей. Вона не повідомила про хворобу, інші не знали про це. Вони вирушили в місто після цієї меси і буквально все знищили. І зараз тут, у Дегу, вже 6500 хворих із 9000. Ми опинились прямісінько в епіцентрі спалаху коронавірусу", – поділився Дам'яновіч в інтерв'ю Telegraf.

Нагадаємо, Дам'яновіч, який наколотив понад 160 голів за Сеул, забивав переможний гол у ворота збірної України за Чорногорію у відборі на ЧС-2014.

"Матч Аталанта – Валенсія був біологічною бомбою": футбол став однією з головних причин італійської трагедії