УКР РУС

"Вони розуміють, що зарплату можуть отримати аж на Великдень, якщо візьмуть очки". Венглинський і Ко жорстко пройшлися по матчу Маріуполь – Шахтар

6 листопада 2017 Читать на русском

"Спектакль, фінал тут зрозумілий". Ведучий та експерти програми Профутбол розкритикували віддачу гравців Маріуполя в матчі 15 туру чемпіонату України проти Шахтаря.

"Я чомусь був впевнений, що Шахтар виграє з різницею у 2 м'ячі. Якщо взяти до уваги кількість поєдинків, які Шахтар виграв у Маріуполя, перед тим у Іллічівця, перед тим у маріупольського Металурга, саме з такою різницею", – розпочав аналіз матчу ведучий "Профутболу" Ігор Циганик.

Маріуполь – Шахтар – 1:3 – Відео голів та огляд матчу

"Шахтар здобув чергову перемогу над своїм фарм-клубом. Не в образу клубу буде сказано, подивіться скільки орендованих. Візуально, ніби й боротьба була і моменти, але в епізодах з голами футболісти Маріуполя просто не добігали.

Ми розуміємо, хто платить гроші їм і кому ця компанія підконтрольна. Футболісти Маріуполя розуміють: якщо відберуть очки, то зарплату можуть отримати аж на Великдень у найкращому випадку. Фінал зрозумілий. Видно, що грали абияк", – сказав екс-форвард Динамо і Дніпра Олег Венглинський.

Сіра нульова маса і яскрава Зоря. Підсумки 15-го туру УПЛ