УКР РУС

"Вони мають бути страчені": екс-воротар Динамо порівняв Путіна з Бен Ладеном – жах у Кременчуці став останньою краплею

28 червня 2022 Читать на русском

Колишній голкіпер Динамо і президент ПФЛ Святослав Сирота переконаний, що звірячі злочини росіян в Україні заслуговують на максимальне покарання.

Крик відчаю Сирота опублікував у соцмережах після обстрілу Кременчука, внаслідок якого загинуло більше 10-ти людей і вщент згорів торговий центр, у який влучила ракета.

"Чергове звірство людиноподібних тварюк. Їм не може бути пощади.

Смерть на руках, обстріли танків і важке поранення – екс-президент ПФЛ пережив пекло на фронті

11 вересня 2001 року після здійснення терористичної атаки на США Усама Бен Ладен назвав причиною теракту підтримку США Ізраїлю, присутність американських військ у Саудівській Аравії та санкції проти Іраку. Він стверджував, що теракт у США був боротьбою за свободу. У підсумку його було знайдено в Пакистані та страчено.

Зараз головний терорист планети – тварина на прізвисько путін, який кожний раз змінює причини нападу на Україну. Зараз він стверджує, що повертає своє. При цьому просто руйнує все, що є в Україні, та вбиває людей. Причому для нього немає різниці – військові чи цивільні.

Він та всі, хто разом з ним, мають бути страчені. Причому найсуворішим чином – ніякого довічного ув'язнення! Тільки смертна кара! Жодної пощади!" – написав Сирота в Instagram.

Нагадаємо, 51-річний екс-воротар після початку повномасштабної війни вирушив на фронт, де отримав поранення і пережив пекельні будні.

Росія напала на Україну: реакція футболістів на жах у Кременчуці, втрата ще двох клубів, красива помста Ваната (LIVE)