УКР РУС

Володько: Ми вивчили Олександрію, визначили її сильні та слабкі місця

23 серпня 2017 Читать на русском

Півзахисник БАТЕ Олександр Володько поділився очікуваннями від матчу-відповіді плей-офф Ліги Європи проти Олександрії.

"Так, нічия з пропущеним домашнім голом не дозволяє нам відчувати власну невразливість. Але, не сумніваюся, наш потенціал дозволяє розраховувати на те, що ми зможемо забити Олександрії і в кінцевому рахунку схилимо чашу терезів на свою сторону.

Вважаю, ми добре вивчили суперника, зрозуміли, як він любить і вміє грати, визначили його сильні і слабкі місця. На мій погляд, кілька помилок привели до пропущеного м'яча і, як наслідок, до негативного результату, яким в моєму розумінні є в тому числі і домашня нічия з пропущеним голом.

Олександрія – дуже організована команда, яка діє на полі досить компактно, що заважає супернику, що шукає розриви в її лініях, вести свою гру. Навіть якщо хтось із футболістів українського клубу з якоїсь причини не допоміг, наприклад, втрачає м'яч або програє боротьбу, його без особливих проблем встигає підстрахувати партнер", – цитує півзахисника офіційний сайт БАТЕ.

Нагадаємо, що матч-відповідь плей-офф Ліги Європи Олександрія – БАТЕ відбудеться 24 серпня. Початок гри о 20:00. Перший поєдинок завершився внічию із рахунком 1:1. Матч розсудить чеська бригада арбітрів.

Олександрія – БАТЕ: український клуб закликає прийти на матч у вишиванках та готує незвичний флешмоб