УКР РУС

"Волинь" закрила 99 відсотків заборгованості, – Дикий

12 липня 2016 Читать на русском

Старший тренер "Волині" Володимир Дикий розповів про ситуацію, в якій зараз перебуває луцький клуб.

- У якому стані підходить "Волинь" до нового сезону?

- Всі причетні до великого футболу у Луцьку пережили серйозний невроз: і футболісти, і тренери, і персонал клубу, і вболівальники. Всі ми переживали стосовно долі клубу із понад 50-річною історією. Але усі вірили до останнього що клуб залишиться і хочеться подякувати, що знайшлись серйозні люди, відповідальні перед усіма волинянами – зберегли клуб. Незважаючи на різні ситуації наприкінці минулого сезону, нам вдалося зберегти інфраструктуру (основа її – 5 футбольних полів), зберегти штат і найголовніше – молоді кадри, на які можемо спертися в майбутньому. Жоден наш вихованець не залишив "Волинь", хоча їх зманювали і дуже активно майже усі клуби УПЛ. Тому тренерський штаб, крім досвідчених футболістів, велику увагу під час підготовки до сезону залучив молодь. Ми даємо зміні шанс в кожній контрольній грі у Словенії.

- "Волинь" переглядає декількох новачків, але чи можна сподіватися, що вони зможуть грати у команді з огляду на заборону реєструвати нових футболістів?..

- На сьогодні в клубі закрито 99 відсотків заборгованості і потрібно лише погасити 1 відсоток, що б відкрити трансферне вікно, щоб зробити конкурентну команду.

А зробити команду не так просто. Після минулого сезону нас покинуло 11 гравців: Шіш, Шарпар, Політило, Польовий, Кобахідзе, Кравченко, Матей, Жуніч, Шабанов, Шуст і Богданов.

Тому зараз необхідно закрити усі дрібниці, щоб через них не постраждала перспектива команди, яка могла б грати у серйозний футбол.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях

Віталій Кварцяний прокоментував видачу атестату "Волині"