УКР РУС

"Волинь" просить ФФУ змінити арбітра на матч з "Динамо"

24 листопада 2016 Читать на русском

Луцька "Волинь" надіслала у ФФУ лист, в якому просить не призначати на матчі своєї команди суддів з Львівщини.

До вашої уваги лист на адресу куратора системи арбітражу у професіоальному футболі України П'єрлуїджі Колліни та голови Комітету арбітрів ФФУ Лучано Лучі:

"Шановні панове! Комітет арбітрів ФФУ призначив арбітром матчу 16 туру Чемпіонату України з футболу "Ліга Парі–Матч" сезону 2016/2017 років Грисьо Ю.Я.

Дана особа в поточному чемпіонаті двічі перетиналася з нашою головною командою і обидва рази арбітраж був упередженим щодо ФК "Волинь". В минулому чемпіонаті саме Грисьо Ю.Я. був арбітром матчу "Динамо" – "Волинь" і вже в першому таймі вилучив нашого гравця.

Крім того Грисьо Ю.Я. є львів’янином, а саме з клубом з його міста ФК "Волинь" на даний момент веде боротьбу в турнірній таблиці.

В зв’язку з цим, щоб не виникало суперечок під час та після матчу, щоб уникнути упередженості з боку арбітра Грисьо Ю.Я., ФК "Волинь" просить замінити головного арбітра матчу 16 туру Чемпіонату України з футболу "Ліга Парі–Матч" сезону 2016/2017 років "Волинь" – "Динамо".

Також звертаємося до Вас з проханням, щоб в подальшому уникнути упередженості, не призначати на матчі ФК "Волинь" арбітрів з Львівщини", – йдеться у листі.

Підписуйтесь на push–повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу