УКР РУС

"Волинь" на рідному "Авангарді" розгромила "Дніпро"

22 жовтня 2016 Читать на русском

В рамках 12 туру УПЛ "Волинь" не мала проблем з "Дніпром", перемігши команду Михайленка – 3:0.

За "Волинь" відзначалися Мемешев, Дудік, Шаповал.

Напередодні 12 туру "Дніпро" не знав смаку перемог з 6 туру. "Волинь" же востаннє брала три очки в 4 турі, здолавши "Зірку".

Капітаном гостей в заявці на матч значився колишній гравець "хрестоносців" – Сергій Кравченко. Також в стартовому складі "Дніпра вийшов" Євген Бохашвілі, що теж виступав за команду Кварцяного.

Рахунок відкрила "Волинь". На думку арбітра Іванова, капітан Кравченко у штрафному майданчику сфолив проти капітана Герасимюка. Хоча було схоже, що Олег "намалював" стандарт. Мемешев з "позначки" не схибив. Варто сказати, що протягом першого тайму хлопці Михайленка жодного разу не поцілили в площину чужих воріт. Хтозна, можливо рясний дощ завадив "Дніпру" демонструвати більш якісну гру, а можливо далася взнаки відсутність Руслана Ротаня.

В перерві Віталій Кварцяний замінив свого "Герда Мюллера" – Ярослава Деду. Замість "59" номера лучан на поле вийшов Андрій Ляшенко.

На 55 хвилині саме свіжий Ляшенко відзначився асистом на Дудіка, який в дотик замкнув точну передачу партнера.

Після другого голу вболівальники "Волині" бідкалися, чи втримає "Волинь" перемогу, адже в цьому сезоні лучани неодноразово пропускали на останніх хвилинах матчу.

На 86 хвилині всі питання щодо переможця було знято. Петров в стилі виконавців "Барселони" віддав розрізну передачу на Шаповала, який сповна використав вихід віч-на-віч з Луніном – 3:0. Фанати господарів від несподіванки заспівали та заскандували: "Ні... нічого собі!".

Отож, нині у лучан налічується 9 очок, в "Дніпра" на один бал більше. У наступному турі "хрестоносці" зіграють проти "Олімпіка", "Дніпро" спробує здолати "Сталь".

Чемпіонат України, 12 тур

"Волинь" – "Дніпро" – 3:0

Голи: Мемешев, 26, пен., Дудік, 55, Шаповал, 86