УКР РУС

Волинь – Сталь. П'ятничний матч 29 туру УПЛ. Анонс

12 травня 2017 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс п'ятничного матчу 29-го туру української Прем'єр-ліги, в рамках якого зустрінуться Волинь і Сталь.

Волинь – Сталь

12 травня. 19:00. Луцьк. Стадіон "Авангард"

Головний арбітр: Ігор Пасхал

Телетрансляція на каналі "УНІАН", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

Волинь перебуває на останній сходинці турнірної таблиці, а вчора з'явилася інформація, що з клубу буде знято 6 очок через несплату боргу перед Сашою Стевічем. Ситуація з результатами команди жахлива. У другій частині чемпіонату, де волиняни не зустрічаються з сильними суперниками, а змагаються з більш-менш рівними опонентами, від підопічних Віталія Кварцяного чекали покращення. Втім, один забитий гол і одна перемога в шести матчах яскраво закріпили за "хрестоносцями" статус абсолютного аутсайдера.

Фаворитом сьогоднішнього матчу безперечно є Сталь. З приходом до керма колективу Леоніда Кучука кам'янчани помітно додали і в грі, і в результатах. Минулого вікенду Сталь здобула вольову перемогу над Карпатами – вирішальний гол чудовим дальнім ударом забив Карасюк. Виїзд у Луцьк – це шанс для "сталеварів" обійти Ворсклу та захопити лідерство у "нижній шістці". Всі три очні зустрічі в поточному сезоні завершилися на користь Сталі. Футболісти Волині навіть не спромоглися жодного разу відзначитися у воротах кам'янчан, натомість заробили у цих протистояннях два вилучення.

Орієнтовні склади команд

Волинь: Неділько – Задерецький, Логінов, Никитюк, Шаповал – Тетеренко, Чепелюк, Герасимюк, Мемешев – Марушка, Діденко.

Сталь: Бандура – Пашаєв, Іщенко, Шабанов, Леандро – Г. Малакян, Каленчук, Карасюк, Васін – Карікарі, Дебелко.