УКР РУС

"Волинь" - "Шахтар". 2 тур УПЛ. Анонс

23 липня 2015 Читать на русском

Луцька "Волинь" та донецький "Шахтар" відкриватимуть програму другого туру чемпіонату України з футболу.

23 липня, 19:00. Луцьк, стадіон "Авангард". Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн трансляція на сайті "Футбол 24".

Арбітр зустрічі: Юрій Вакс

Нестандартний день матчу - четвер, пояснюється тим, що "гірники" хочуть краще підготуватися та відновитися напередодні важливого поєдинку проти стамбульського "Фенербахче". Відтак за згодою сторін зустріч "Волинь" - "Шахтар" перенесли із 24 на 23 липня.

Для "гірників" протистояння з лучанами - це генеральна репетиція перед складною дуеллю із турками, які рішуче налаштовані пробитися у груповий етап Ліги чемпіонів. У зв'язку із цим проблеми зі здоров'ям у Даріо Срни зовсім не входили у плани Мірчі Луческу. Втім сподіватимемося, що капітан донеччан встигне одужати, адже знайти заміну досвідченому хорвату дуже складно. Окрім відсутності Срни "гірники" підходять до цього матчу без втрат. У таборі "Волині" також все гаразд із кадрами, чого не можна сказати про їхню зіграність.

Нагадаємо, що у минулому турі команди зіграли свої перші поєдинки у чемпіонаті, які дозволили зробити перші висновки щодо фізичного стану гравців. "Шахтар" на "Арені Львів" впевнено обіграв "Олександрію", продемонструвавши футбол високого рівня. "Гірники" виглядали непогано, але відсутність Кости та Адріано відразу було помітно. Відтак команді Луческу потрібно награвати нові футбольні зв'язки, адже із "Фенербахче" все буде набагато складніше. Щодо "Волині", то лучани у 1 турі зіграли внічию із "Ворсклою". Результат хороший, але цей матч показав, що у Віталія Кварцяного ще багато роботи, позаяк команда далеко від своєї оптимальної форми.

Відзначимо, що "Шахтарю" завжди нелегко грати у Луцьку. До слова, у двох останніх домашніх матчах "Волинь" не пропускала жодного голу від "гірників". Цікаво, чи зуміють "хрестоносці" продовжити для себе цю приємну серію?

Статистика матчів між суперниками:
Всього – двадцять шість: +3 =6 -17

Орієнтовні склади:

"Волинь": Шуст - Польовий, Шабанов, Жуніч, Насонов - Кравченко, Політило - Шіш, Мемешев, Кобахідзе - Діденко

"Шахтар": П’ятов - Азеведо, Ракицький, Ордець, Кобін - Малишев, Фред - Коваленко, Тейшейра, Марлос - Гладкий

Думаєш, що розумієшся на футболі? Вгадай рахунок цього матчу і вигравай призи!

Юрій Шутка, Футбол 24