УКР РУС

"Волинь" - "Олімпік". 6 тур УПЛ. Анонс

29 серпня 2015 Читать на русском

19:30. Луцьк, стадіон "Авангард". ТВ-трансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Арбітр - Ігор Пасхал

"Волинь" і "Олімпік" демонструють переможний футбол у останніх матчах. Обидві команди зуміли взяти гору над суперниками у останньому турі чемпіонату України і в 1/16 Кубка. Окрім того обидва колективи поповнились новими виконавцями. "Олімпік" збільшив атакувальну міць Антоном Поступаленком, а до "Волині" повернувся досвідчений В'ячеслав Шарпар.

"Волинь" покладається на масовану оборону і силу Сандро Кобахідзе та Флорентіна Матея у атаці. Однак саме лінія захисту не є найсильнішим місцем команди, а центральні хавбеки віддають перевагу надійності над креативом. В цілому ж лучани стабільно набирають очки і наразі мають по 8 балів з "Дніпром" і знаходяться на шостій позиції, маючи прекрасний шанс випередити минулорічного фіналіста Ліги Європи, який у 6-му турі зіграє проти непоступливих "Карпат".

"Олімпік" на фоні покращення картини гри і позитивних емоцій від першої перемоги в чемпіонаті знов встряв у неприємності із "нечистими матчами". Факт початку розслідування справи із "договірняками" і можливу дискваліфікацію основних гравців за їх організацію може негативно вплинути на психологічний фон команди.

У минулому сезоні команди вперше зустрілись в еліті і повна перевага у протистояння на боці лучан. Команда Віталія Кварцяного двічі розбила донецький колектив - 4:0, 3:1.

Щодо кадрових втрат, то через дискваліфікацію пропустить зустріч Олександр Насонов з "Волині".

Орієнтовні стартові склади

"Волинь": Шуст - Шіш, Міха, Жуніч, Шабанов - Політило, Кравченко - Герасимюк, Матей, Кобахідзе - Діденко

"Олімпік": Махарадзе - Федорів, Гришко, Борзенко, Доронін - Лебедь, Огіря - Танчик, Іса, Драченко - Кадимян

Думаєш, що розумієшся на футболі? Вгадай рахунок цього матчу і вигравай призи!

Марк Копич, Футбол 24