УКР РУС

"Волинь" – "Динамо" і ще 2 суботні матчі 16 туру УПЛ. Анонс

26 листопада 2016 Читать на русском
Автор: Володимир Скиба

"Футбол 24" представляє анонс суботніх матчів 16-го туру української Прем'єр-ліги, в рамках якого відбудуться наступні зустрічі: "Сталь" – "Ворскла", "Чорноморець" – "Зірка", "Волинь" – "Динамо".

"Сталь" – "Ворскла"

26 листопада, 14:00. Дніпро, "Метеор"

Головний арбітр: Іван Бондар

Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

На легендарному "Метеорі", де зараз виступає кам'янська "Сталь", господарі в разі перемоги вже зможуть обійти "Ворсклу" в турнірній таблиці. Невтішні результати команди Сачка (лише 1 перемога в останніх 8 матчах у чемпіонаті) призвели до того, що полтавці зараз боряться швидше не за Лігу Європи, а за те, щоб не опустититись на 9-те місце. А це може статись вже після цього туру. Певно, однією з головних причин є великі борги перед футболістами.

Фінансова ситуація клубів УПЛ в листопаді: 10-й місяць "Ворскли", погіршення у "Волині"

"Сталь" же, на відміну від полтавської команди, перебуває у непоганій формі, враховуючи невтішний старт чемпіонату. В попередніх 4-х матчах УПЛ підопічні Галла набрали 7 очок, що і дозволило їм піднятись на 8 місце і реально задумуватись про потрапляння у першу шістку. До 6-го місця зараз 5 очок, тому вся боротьба ще попереду.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

3 матчі – 1 перемога "Ворскли", 2 нічиї.

Орієнтовні склади команд:

"Сталь": Паньків – Пашаєв, Іщенко, Стаменковіч, Воронін – Г. Малакян, Каленчук, Задерака, Е. Малакян, Мисик – Комваліус.

"Ворскла": Шуст – Сапай, Чеснаков, Дитятьєв, Сімінін – Бартуловіч, Ткачук, Турсунов, Кобахідзе Ребенок – Загорулько.

"Чорноморець" – "Зірка"

26 листопада, 14:00. Одеса, "Чорноморець"

Головний арбітр: Дмитро Кутаков

Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

У "Чорноморця" наразі чорна смуга 5 матчів без перемог, і лише одна – в останніх 8 матчах. Через такі невдалі результати команда вже відпустила першу п'ятірку команд. Від "Олімпіка" та "Олександрії", які ще зовсім нещодавно були поруч, "Чорноморець" уже відстає відповідно на 7 і 5 очок. Зараз команда йде 6-ю, але якщо продовжиться безвиграшна серія, то вона цілком може опуститись в нижню частину турнірної таблиці.

Тренер "Зірки": Футболісти, які працювали в дублі, показали себе на найвищому рівні

"Зірка" успішно провела перший матч після того, як з команди пішов Даріо Друді: була здобута впевнена домашня перемога над "Волинню". 3 очки наблизи кропивницький колектив до 7-го місця, до якого тепер всього лише 2 очки. Більше того, до "Чорноморця" – 5 очок, і перемога в очному протистоянні може суттєво наблизити "Зірку" навіть до першої шістки. Тому налаштованість гостей буде на найвищому рівні.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

11 матчів – 7 перемог "Чорноморця", 4 нічиїх.

Орієнтовні склади команд:

"Чорноморець": Боровик – Данченко, Азацький, Мартиненко, Люлька – Андрієвський, Кабаєв – Калітвінцев, Татарков, Коркішко – Хобленко.

"Зірка": Паст – Баєнко, Ковальов, Кучеренко, Фатєєв – Лупашко, Загальський – Бацула, Фаворов, Сітало – Мойя.

"Волинь" – "Динамо"

26 листопада, 19:30. Луцьк, "Авангард"

Головний арбітр: Юрій Грисьо

Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

"Динамо" на тижні зіграло внічию з "Наполі" (0:0) у Лізі чемпіонів, що позбавило шансів проти в плей-офф єврокубків у цьому сезоні. Таким чином, команда може більше зосередитись на внутрішньому чемпіонаті. Тут справи в "Динамо" йдуть не найкращим чином. "Шахтар" попереду вже на 8 очок, а "Зоря" відстає лише на 3 очки. Тому головна ціль у команди Реброва – показати якомога кращий результат в тих матчах, що залишились до зимової паузи, щоб не погіршити турнірне становище.

"Єврокубки продемонстрували, що Ярмоленко не є футболістом екстракласу". Денис Босянок – про причини провалу "Динамо" у Лізі чемпіонів

Ситуація у стані "Волині" взагалі виглядає невтішно. Команда йде на 10-му місці, здобувши лише одну перемогу в останніх 11 матчах. Поразка від "Зірки" в попередньому турі (0:2) взагалі стала "антирекордною" для головного тренера Віталія Кварцяного. Більше того, команда має час до середини грудня, щоб уникнути зняття 9 очок. Тому в таких умовах важко розраховувати на успішну гру проти "Динамо". Тим не менш, у команди є низка молодих переспективних гравців, які намагатимуться проявити себе.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

31 матч – 26 перемог "Динамо", 1 перемога "Волині", 4 нічиї.

Орієнтовні склади команд:

"Волинь": Неділько – Ляшенко, Горопевшек, Шаповал, Шабанов – Дудік, Деда, Мемешев, Логінов, Задерецький – Петров.

"Динамо": Рудько – Морозюк, Хачеріді, Віда, Макаренко – Рибалка, Сидорчук, Оріховський – Ярмоленко, Циганков – Мораєс.

Наскільки добре ви знаєте історію чемпіонату України? Тест від "Футбол 24"