УКР РУС

"Вольфсбург" сенсаційно здолав мадридський "Реал"

6 квітня 2016 Читать на русском

У першому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів "Реал" поступився "Вольфсбургу" на "Фольксваген-арені" із рахунком 2:0.

Перший небезпечний момент поблизу воріт "Вольфсбурга" завершився взяттям воріт, проте арбітр зустрічі гол Роналду через офсайд не зарахував. Господарі ж відповіли непоганою контратакою і першим ударом по воротах Наваса - Дракслер вишукано подав на Енріке, проте удар бразильця виявився легкою ціллю для кіпера "вершкових".

Щоправда, вже у наступній атаці "вовків", якій передував нереалізований вихід віч-на-віч Бензема із Бенальйо, Каземіро зрізав у власному штрафному Шюррле - суддя без вагань вказав на позначку. Родрігес розвів костариканця із м'ячем по різних кутах, несподівано вивівши свою команду вперед. Однак через мить "Вольфсбургу" вдалося забити й вдруге, а саме триходівка Дракслер-Енріке-Арнольд принесла свої плоди у вигляді другого взяття воріт очевидних фаворитів цього двобою. Підопічні Зідана відповіли супершансом Бензема, проте Карім із вигідної позиції пробив головою невлучно. Взагалі, француз цей поєдинок віднести собі до активу не може, адже був замінений через пошкодження на 41 хвилині матчу - в гру вступив Хесе.

По перерві, мадридці намагалися скоротити відставання у рахунку, проте масовані атаки Роналду і Ко завершувалися втратою м'яча або просто нереалізацією своїх моментів. Зокрема, найкращим шансом не скористався вищезгаданий португалець, який після передачі Іско опинився на побаченні із Бенальйо, однак швейцарець свою команду вчергове врятував. Також хочеться згадати про гольові нагоди за участю Шюррле і Енріке, коли перший пробив вище воріт, а другий прямісінько у руки Навасу, не зробивши шанси команди Зідана на потрапляння у півфінал Ліги чемпіонів куди примарнішими.

Ліга чемпіонів, 1/4 фіналу. Перший матч.

"Вольфсбург" - "Реал" - 2:0 ВІДЕО

Голи: Родрігес, 18 (пенальті), Арнольд, 25