УКР РУС

"Вольфсбург" - "Гамбург". АНОНС

23 березня 2012 Читать на русском

Якщо "вовки" усі свої завдання на сезон, схоже, вирішили, то от "динозаврам" ще доведеться добряче постаратися, аби залишитися у Бундеслізі.

Підопічні Торстена Фінка “завдяки” п'ятиматчевій безвиграшній серії (одна нічия і чотири поразки) опустилися на 14-ту сходинку і тепер від зони вильоту їх віддаляє лише два очки. Керівництво “Гамбурга” нещодавно навіть спробувало заохотити уболівальників, аби ті підтримали команду на стадіоні у скрутний час. Тільки от цього разу “динозаври” гратимуть на виїзді...

Значно краще справи йдуть у “Вольфсбурга”. Команда, яка комфортно себе почуває на дев'ятій позиції, у попередньому турі здолала “Нюрнберг”. А ще перед тим у надзвичайно цікавому матчі перемогла “Байєр” - 3:2. Та чи зможе Магат належним чином налаштувати підопічних і на гру з “Гамбургом”, адже стабільністю “Вольфсбург” у цьому сезоні точно не відзначається? Зрештою, як і грою в обороні. Тільки от забивати у команді Фінка особливо немає кому, адже найкращі нападники “Гамбурга” у цьому сезоні Петріч та Ґерреро відправили у ворота суперників по шість м'ячів. На рахунку найкращого форварда “Вольфсбурга” Манджукіча — дев'ять.

У першому колі ці команди зіграли між собою внічию — 1:1. Цього ж разу віддамо невеличку перевагу “вовкам”. Все ж таки гратимуть вони за підтримки рідних трибун. Та все ж таки чого-чого, а боротьби у матчі "Вольфсбург" - "Гамбург" точно не бракуватитме.